• PRO TV
  • Povestea de dragoste dintre Harry și Meghan, prezentată pe ACASĂ 

Povestea de dragoste dintre Harry și Meghan, prezentată pe ACASĂ 

Povestea de dragoste dintre Harry și Meghan, prezentată pe ACASĂ 

ACASĂ te introduce în lumea regală și prezintă, într-o serie unică de trei episoade povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle. 

Seria debutează sâmbătă, 17 septembrie, la ora 19. Al doilea episod este difuzat duminică, 18 septembrie, la aceeași oră. Partea care încheie trilogia este difuzată pe 24 septembrie, tot la ora 21. Așa cum îi descrie BBC, Meghan Markle a fost actrița americană cu o pasiune pentru cauzele umanitare și feministe. Harry a fost prințul rebel devenit soldat, considerat cel mai eligibil burlac din lume.

În vara lui 2016, cei doi s-au întâlnit după ce un prieten comun a orchestrat momentul la Londra. După doar două întâlniri, noul cuplu a plecat în vacanță în Botswana, pentru camping sub stele. De atunci, s-a scris istorie în nenumărate feluri. Povestea nu este cu "a fost odată", pentru că se derulează în continuare. Iar cele mai importante aspecte sunt prezentate în seria de pe ACASĂ. Vezi și: Wine Trips România S3E1 | Ana Cernicova la Castel Mimi, delectare cu arome tomnatice

FOTO: Shutterstock 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni