• PRO TV
  • Asemănările izbitoare dintre Meghan Markle și Prințesa Diana. Gesturile observate de fani

Asemănările izbitoare dintre Meghan Markle și Prințesa Diana. Gesturile observate de fani

Asemănările izbitoare dintre Meghan Markle și Prințesa Diana. Gesturile observate de fani

Meghan Markle este o apariție care nu poate trece neobservată, precum a fost și soacra ei, Prințesa Diana. Cele două au foarte multe lucruri în comun, iar oamenii au observat imediat acest lucru. Iată care sunt motivele pentru care publicul larg susține că Prințesa Inimilor și Ducesa de Sussex se aseamănă!

Meghan Markle avea doar 16 ani atunci când Prințesa Diana s-a stins din viață într-un cumplit accident de mașină. Deși era la o vârstă fragedă, actuala soție a Prințului Harry a fost marcată de anumite aspecte ce țin de Lady Di. De exemplu, foarte mulți oameni au observat că Meghan are o abordare asemănătoare cu cea a regretatei sale soacre atunci când vine vorba de vestimentație.

De-a lungul anilor, Meghan Markle a fost destul de vocală în ceea ce o privește pe Prințesa Diana. Aceasta a menționat de multe ori că este necesar să se țină vie memoria Prințesei „Inimilor”. Ținutele Ducesei de Sussex ar putea fi, astfel, un motiv pentru ca oamenii să își amintească de fosta soție a Regelui Charles al III-lea. Totuși, o altă teorie ar fi că Meghan știe că un stil clasic nu lpoate da greș niciodată.Alte surse internaționale susțin că o altă asemănare dintre cele două ar fi depresia postpartum. La scurt timp după nașterea Prințului Archie, soția lui Harry a susținut că și-a dorit chiar să își ia viața din cauza sentimentelor confuze cu care se confrunta. În același timp, Prințesa Diana s-a aflat în aceeași situație, însă Palatul i-a oferit ajutorul de care avea nevoie. În ceea ce o privește pe fosta actriță, Familia R egală a declarat că informațiile din viața privată a Ducilor de Sussex trebuie să ramână confidențiale. 

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni