• PRO TV
  • Ce notă a luat Giani Kiriță la BAC, la 29 de ani

Ce notă a luat Giani Kiriță la BAC, la 29 de ani

Ce notă a luat Giani Kiriță la BAC, la 29 de ani

Giani Kiriță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din România. Acesta nu doar că a pus bazele unei adevărate cariere, ci și-a dedicat tot timpul pasiunii sale, uneori chiar în defavoarea școlii. Astfel, concurentul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a susținut examenul maturității abia la 29 de ani!

Se spune că pentru a fi fericit trebuie să găsești o cale prin care să combini utilul cu plăcutul, iar Giani pare că a învățat de mult această lecție. Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a reușit să obțină cele mai bune rezultate atunci când făcea parte din clubul sportiv Dinamo. Acesta avea, până la 29 de ani, două titluri de campion al României și trei cupe câștigate în meciurile de fotbal. Cu toate acestea, pentru a excela în pasiunea sa, a fost nevoit să neglijeze studiile și astfel, și-a dat examenul maturității abia la 29 de ani.

La 29 de ani, Giani Kiriță pășea în sala de examen pentru a susține examenul de bacalaureat. Deși trecuseră 10 ani de când ar fi trebuit să susțină BAC-ul, sportivul a obținut rezultate impresionante: 8,5 la limba și literatura română (oral și scris), 9 la proba orală de franceză, 8,3 la matematică, 6,1 la anatomie și 9,65 la geografie, iar media obținută a fost 8.07. 

Sursă foto: Giani Kiriță/Facebook

VEZI ȘI: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni