• PRO TV
  • Ce măsuri au luat autoritățile după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce măsuri au luat autoritățile după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Ce măsuri au luat autoritățile după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află iarăși într-un conflict major! Foștii îndrăgostiți s-au luat la bătaie în Snagov, chiar lângă locuința impresarei. După ce s-a finalizat războiul, fiecare dintre ei a mers la cea mai apropiată secție de Poliție pentru a raporta cele întâmplate. Iată ce măsuri au luat oamenii legii!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o istorie extrem de tumultoasă. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă, în urmă cu un an au decis să divorțeze. În primă instanță, impresara a făcut mai multe declarații controversate, în care susținea că „imperiul” construit alături de antrenor nu se va dărâma, însă lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Acum, Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc, femeia care i-a oferit cel de al treilea fiu, Liam. 

Chiar înainte de botezul fiului cel mic al lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a răbufnit. Fiind prezent la vila din Snagov a impresarei pentru a-l vizita pe Bebeto, antrenorul clubului de fotbal Neftchi Baku a dat nas în nas cu fosta lui parteneră de viață. În acel moment a izbucnit un adevărat conflict, care s-a finalizat cu o ploaie de pumni și picioare.

După întreaga scenă violentă, fiecare soț a depus plângere împotriva celuilalt. Primul a fost Laurențiu Reghecampf, care a declarat că a fost agresat de fosta lui parteneră de viață. La câteva minute, Anamaria Prodan și-a făcut apariția la sediul Poliției Stațiunii Snagov, cu aceleași acuzații. Cei doi au stat la birouri diferite, pentru a fi prevenit un nou scandal. 

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective”, s-a menționat în comunicatul oficial transmis de Poliția Snagov. 

Ce măsuri au luat autoritățile după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf


După toate cele întâmplate, oamenii legii au aplicat două formulare de evaluare a riscului, iar ulterior au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii. În plus, au fost deschise două dosare penale, iar polițiștii continuă să facă cercetări sub aspectul infracțiunii de violență în familie. 

„În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, s-a mai scris în comunicat. 

Polițiștii Stațiunii Snagov au mai comunicat și faptul că, un alt bărbat în vârstă de 47 de ani a depus plângere împotriva lui Laurențiu Reghecampf pentru violență și amenințare. 

„În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, s-a mai menționat în comunicatul oficial. 

Sursă foto: Laurențiu Reghecampf/Instagram, Anamaria Prodan/Instagram 

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni