• PRO TV
  • Bebeto, marele absent de la botezul fratelui său! Ce mesaj i-a transmis Luca Reghecampf

Bebeto, marele absent de la botezul fratelui său! Ce mesaj i-a transmis Luca Reghecampf

Bebeto, marele absent de la botezul fratelui său! Ce mesaj i-a transmis Luca Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și partenera sa, Corina Caciuc, și-au botezatul unicul fiu, pe Liam Simeon Reghecampf. La marele eveniment a lipsit, în mod surprinzător, Bebeto, băiatul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Fratele său nu a trecut cu vederea și i-a transmis, totuși, un mesaj. Ce i-a scris Luca în timp ce se afla la petrecere

Pe data de 25 septembrie a avut loc botezul lui Liam, băiețelul cel mic al antrenorului de fotbal din relația actuală cu Corina Caciuc. Evenimentul, la care nu au participat toți invitații, s-a ținut într-un local de lux din nordul Bucureștiului. Marele absent a fost Laurențiu Reghecampf Jr., iar fratele său mai mare, Luca, a hotărât să-i comunice câteva cuvinte.

Tânărul a publicat un mesaj pe contul său oficial de Instagram în care a recunoscut că îi este foarte dor de fratele său mai mic. Spune, așadar, că și-ar fi dorit ca Bebeto să fie alături de ei într-o zi atât de importantă.

„Îmi e dor de tine, Bebe. Trebuia să fii cu noi! Abia aștept să îl vezi pe frățiorul nostru mai mic”, a fost mesajul scris de Luca Reghecampf pe Instagram, alături de o fotografie în care apar Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și băiatul lor, Liam.

Luca Reghecampf și Asiana Peng, apariție de senzație la botez

Luca Reghecampf, băiatul cel mare al antrenorului din căsnicia cu Mariana Pfeiffer a ajuns la botezul fratelui său mai mic însoțit de iubita sa, Asiana Peng. Cei doi s-au distrat pe cinste, au dansat și au făcut poze, una dintre ele fiind postată pe contul de Instagram al tânărului.

Asiana Peng a ales o rochie scurtă, roz, accesorizată cu o pereche de pantofi negri, iar partenerul său, la fel de elegant, a purtat pantaloni gri și o cămașă albă.Sursă foto: Instagram/Luca Reghecampf

VEZI ȘI: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni