• PRO TV
  • Prima imagine cu piatra funerară de la mormântul Reginei Elisabeta a II-a

Prima imagine cu piatra funerară de la mormântul Reginei Elisabeta a II-a

Prima imagine cu piatra funerară de la mormântul Reginei Elisabeta a II-a

Palatul Buckingham a făcut publică prima fotografie cu piatra funerară de la mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată cum arată aceasta, dar și ce preț trebuie să plătească cei care vor să îi lase un omagiu Majestății Sale!

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, Palatul Buckingham a fost în atenția publicului larg, foarte mulți oameni așteptând să poată vizita locul în care Majestatea Sa își poartă somnul de veci. Zilele trecute, s-a făcut publică prima imagine cu piatra funerară a regretatului monarh, iar publicul larg o poate vizita contra unui cost. 

Piatra funerară a mormântului a fost realizată din marmură neagră, iar pe ea sunt inscripționate numele reginei Elisabeta a II-a (1926-2022), numele celui care i-a fost prinţ consort, Philip (1921-2021), dar şi numele părinţilor reginei Elisabeta II, regele George VI (1895-1952) şi Elisabeta (1900-2002).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


“O piatră funerară a fost plasată în Capela Memorială Regele George VI, ca urmare a înmormântării Majestăţii Sale Regina Elisabeta. Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George, Windsor”, este mesajul atașat la poza de pe contul de Twitter The Royal Family.

Capela unde a fost depusă noua patră de mormânt va fi deschisă pentru public de joi până sâmbătă. Pentru a o putea vedea, trebuie să plătești un bilet de vizionare pentru Castelul Windstor, care costă 
26.50 lire sterline în zilele de joi și vineri, iar sâmbăta este cu 2 lire sterline mai mult, respectiv, 28.50 lire sterline. 

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni