• PRO TV
  • Decizie finală pentru Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan. Ce anunță șefii Neftchi Baku

Decizie finală pentru Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan. Ce anunță șefii Neftchi Baku

Decizie finală pentru Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan. Ce anunță șefii Neftchi Baku

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost surprinși luându-se la bătaie în plină stradă. Imaginile au devenit virale, iar cei doi foști soți s-au ales cu răni vizibile. Poliția a deschis mai multe dsare penale, iar acum a venit și decizia finală de la Neftchi Baku în cazul lui Reghecampf.

Viloență fizică și verbală, asta au văzut urmăritorii celor doi foști soți. Incidentul a avut loc în Snagov, acolo unde antrenorul de fotbal a decis să meargă pentru a-și vedea fiul, pe Bebeto, însă în cale i-a ieșit Anamaria Prodan. După ce și-au împărțit câteva lovituri, cei doi au ajuns la secția de poliție, iar autroritățile au deschis mai multe dosare penale. 

Ce anunță șefii Neftchi Baku în cazul lui Reghecampf

După ce și-a botezat fiul, Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan. Fostul partener al impresarei are contract cu Neftchi Baku până în 2024 și a fost prezent pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu la naționala României.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani.

Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, potrivit sportinfo.az, citat de digisport.ro.

Sursă foto: Instagram/Laurentiu Reghecampf

VEZI ȘI: Întrebarea Mesei Rotunde cu Lia Bugnar „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni