• PRO TV
  • (P) Trei motive pentru care mâncarea de-a gata e mai indicată decât cea gătită de tine! Hai la Dristor Doner Kebap!

(P) Trei motive pentru care mâncarea de-a gata e mai indicată decât cea gătită de tine! Hai la Dristor Doner Kebap!

(P) Trei motive pentru care mâncarea de-a gata e mai indicată decât cea gătită de tine! Hai la Dristor Doner Kebap!

Când ieși la restaurant vrei să mănânci repede, nu să aștepți o oră pentru preparatul tău. La fel vrei și la birou, când îți aduci mâncarea la caserolă ca să te înfrupți din ea pe tastatură. Chestia e că poți savura pe îndelete o shaorma, la orice oră din zi și din noapte, și ai cel puțin trei avantaje dacă faci asta.

Da, mâncarea aduce oamenii împreună și întărește legăturile dintre ei. De aceea nici nu credem că ar trebui să lipsești de acasă la cină. Fii cu ai tăi în acea parte a zilei, dacă restul timpului îl dedici altor activități! Pentru toate celelalte momente, bucură-te de Dristor Doner Kebap, una dintre cele mai inspirate alegeri ale oamenilor activi și mereu în acțiune! Ai trei motive să alegi mâncarea de-a gata. 

Câștigi timp pentru tine

Timpul este totul atunci când mulți depind de tine, când ai un obiectiv clar de îndeplinit sau obișnuiești să sari peste mese din cauza programului încărcat. Chiar dacă îți place să gătești, lasă această activitate pentru weekend, fiindcă în timpul săptămânii nu-i chip să îmbraci tunica de bucătar! Dristor Doner Kebap are, de peste 20 de ani, cel puțin un preparat pe gustul fiecărui pasionat de bucătărit și mâncat pe săturate.

Deși cel mai cunoscut preparat al brandului este shaorma cu de toate, în restaurantul din Bd. Dimitrie Cantemir 22 din București poți găsi o gamă largă de preparate la grătar, frigărui și produse la cuptor. Nu-ți zicem să iei masa aici dacă ai multă treabă la birou. Poți comanda oricând ce-ți e pe plac, iar noi îți livrăm rapid prin intermediul partenerilor noștri. Să știi că și de aia i se zice fast-food.

Nu te costă o avere

Știm că plăcerea de a găti este neprețuită. Îi poți întreba pe bucătarii noștri. Dar să-ți prepari zi de zi mâncarea pentru serviciu, te costă mai mult decât timp prețios. Rezolvă rapid ecuația asta printr-o comandă rapidă într-o locație Dristor Doner Kebap și ai să vezi că nu vei destabiliza bugetul familiei. În perioada asta, până la 12 octombrie 2022, poți încerca Shaorma La oraș, inspirată de serialul La oraș de pe VOYO, care costă 31 de lei.

Doru, personajul principal al serialului, este mare fan al preparatelor noastre, lucru de care te voi convinge dacă vei urmări episodul 9 al seriei La oraș, care e disponibil din 28 septembrie pe VOYO.

Poți mânca oriunde

Până acum am făcut apologia mâncatului la birou. Dar poți comanda un meniu Dristor oriunde te-ai afla: în parc, la un meci de fotbal, la ziua unui prieten, acasă etc. Dar ușa noastră e deschisă în permanență, dacă vrei să iei masa într-una dintre locațiile noastre. Ai și câteva ponturi care îți pot influența alegerile:

  • Servim și steak-uri din carne maturată de la 21 la 60 de zile
  • În toate locațiile noastre preparatele din vită și berbecuț sunt halal
  • Pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 22 funcționează Măcelaria Dristor, de unde poți cumpăra preparate din carne specifice Turciei, dar și steak-uri de calitate premium din carne maturată între 21 și 60 zile.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni