• PRO TV
  • Bodyguardul lui Meghan Markle și al Prințului Harry e un fost polițist care și-a strangulat soția

Bodyguardul lui Meghan Markle și al Prințului Harry e un fost polițist care și-a strangulat soția

<span class="selectable-text copyable-text">Bodyguardul lui Meghan Markle și al Prințului Harry e un fost polițist care și-a strangulat soția</span>

Meghan Markle și Prințul Harry au ca bodyguard un bărbat extrem de periculos! Este vorba despre Pete Daobry, un fost ofițer de poliție, condamnat în 2016 pentru sugrumarea soției sale. 

Pere Daobry, în vârstă de 51 de ani, este bărbatul care a fost condamnat în anul 2016 pentru sugrumarea soției sale, Sarah Jay.  El a fost fotografiat conducând Ducele și Ducesa de Sussex într-un Range Rover în timp ce părăseau cabana Frogmore în drum spre gara Euston din Londra, potrivit DailyMail

În ciuda rolului său important în protejarea cuplului, Daobry a fost condamnat la Tribunalul de Magistrați din Colchester în septembrie 2016 pentru atacarea soției sale, Sarah Jay, un fost sergent de poliție din Essex, după ce aceasta a declarat că nu-l mai iubește.

Culturistul a reușit să scape de închisoare deoarece și-a recunoscut fapta. La câteva zile distanță, soția sa s-a sinucis, după ce l-a descris ca fiind un om „nebun”. 

 

Această informație zguduie Ducii de Sussex deoarece Meghan a susținut de mult drepturile femeilor - în special violența bazată pe gen.

„Când vă gândiți cât de deschisă este Meghan în problemele femeilor, este destul de uimitor că a fost angajat un bodyguard cu acest gen de trecut.

„Soția lui, Sarah, a trecut printr-o perioadă cu adevărat traumatizantă cu el și sunt sigur că, dacă Meghan și Harry ar cunoaște întreaga poveste, nu s-ar simți deloc confortabil cu el să fie angajat ca gardă de corp.

„A fost un șoc când am văzut poza și l-am recunoscut pe Pere instantaneu - este destul de înalt și distinctiv și are cicatrici semnificative pe față, așa că este destul de ușor de recunoscut”, au spus mai multe surse. 

Într-un interviu traumatizant după condamnarea sa, doamna Jay a spus: „Am suferit în mâinile acestui nebun timp de doi ani. Sunt devastat că nu este după gratii. Merită să fie”

„Pentru orice om să facă asta este groaznic – pentru un polițist să facă ceea ce a făcut este scandalos. Aproape că m-a omorât. Tot ce a primit este o palmă pe încheieturi. Ce descurajare este asta pentru alți bărbați?”

Ea a adăugat: „Când l-am cunoscut, eram o femeie puternică, încrezătoare și capabilă. Nu mi-aș fi putut imagina niciodată că sunt o victimă a violenței domestice. Eram îngrozit, izolat și nu aveam la cine să apelez”

„Eram la doar câteva secunde distanță de moarte – asta mă îngrozește”, a mai spus femeia.

Vestea condamnării lui Daobry este o rușine pentru Harry și Meghan, care au militat pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la violența domestică prin intermediul Fundației lor, Archewell.

Sursă foto: Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni