• PRO TV
  • (P) Huawei surprinde cu oferte de Black Friday

(P) Huawei surprinde cu oferte de Black Friday

(P) Huawei surprinde cu oferte de Black Friday

Huawei a dat startul unui nou val de reduceri surprinzătoare și oferte avantajoase, în cadrul campaniei Black Friday 2022, toate destinate iubitorilor de gadgeturi, tehnologie și inovație.

Huawei a dat startul  unui nou val de reduceri surprinzătoare și oferte avantajoase, în cadrul campaniei Black Friday 2022, toate destinate iubitorilor de gadgeturi, tehnologie și inovație. 

Astfel că, în perioada 24 octombrie – 18 noiembrie, pasionații de tehnologie pot profita de numeroasele beneficii și reduceri de până la 50% pe Huawei Store

Huawei vine cu oferte pentru cei care caută să facă un update pentru produsele din gama wearables, PC și smartphones. Printre primele gadgeturi la reducere se află HUAWEI WATCH 3 Brown, la prețul promoțional de 849 lei și smartphone-ul HUAWEI nova 8i Silver, la prețul de 749 lei, ambele beneficiind de o reducere de 50%, de la 1.699 lei, respectiv de la 1.499 lei.

Pentru cei ce preferă, totuși, un ecran mai mare și au nevoie de un dispozitiv mai puternic decât o tabletă, HUAWEI MateBook D 14, Intel i3, Generația a 11-a, 8+256, Windows 11, în varianta de culoare Space Gray vine la prețul de 1.999 lei, cu o reducere considerabilă de 1.400 lei.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni