• PRO TV
  • Madonna, o nouă apariție incendiară! A pozat topless pentru admiratorii de pe Instagram

Madonna, o nouă apariție incendiară! A pozat topless pentru admiratorii de pe Instagram

Madonna, o nouă apariție incendiară! A pozat topless pentru admiratorii de pe Instagram

Face ce face și ajunge iar în centrul atenției! Madonna și-a lăsat fanii fără cuvinte după ce a postat la InstaStories câteva imagini în care apare topless. 

La 64 de ani, Madonna continuă să-și surprindă fanii. Cea supranumită “Regina muzicii pop” are peste 18,6 milioane de urmăritori doar pe Instagram. Madonna s-a conformat tendințelor și și-a făcut inclusiv cont de TikTok, unde a mai adunat 3,1 milioane de fani. 

Cântăreața obișnuiește să pozeze în ipostaze provocatoare și în ținute sumare. Lipsită de orice inhibiție, diva s-a lăsat fotografiată topless și și-a acoperit sfârcurile cu ajutorul unor emoji cu dolari și acadele, scrie The Sun. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)




 

În imaginile postate la InstaStories, Madonna poartă dresuri plasă, chiloți din satin și un corset care pare că îi sugrumă talia. Într-una din fotografii, vedeta și-a acoperit sânii cu mesajul "Went from candy to money" (n.red Am trecut de la dulciuri la bani).

Recent, artista a aniversat 30 de ani de la cel de-al cincilea album al ei. Intitulat Erotica, albumul a fost lansat în octombrie 1992.

Madonna, sărut pasional cu o femeie în cel mai recent videoclip al ei

Madonna și-a uimit fanii și cu ipostazele în care apare în cel mai recent videoclip al ei. În varianta din 2022 a piesei, intitulată "Hung Up on Tokischa", Madonna și rapperița Tokischa apar într-o serie de ipostaze provocatoare, atingându-se și sărutându-se pasional.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ambele artiste sunt îmbrăcate lasciv și filmate în diferite scene, pe ringul de dans, într-o cameră cu blițuri sau într-o mulțime de oameni.
 
Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni