• PRO TV
  • Veronica Trandafir și Andrei Niculae, show LIVE pe VOYO la Premiile Grammy 2023. Ce invitați au avut

Veronica Trandafir și Andrei Niculae, show LIVE pe VOYO la Premiile Grammy 2023. Ce invitați au avut

Veronica Trandafir și Andrei Niculae, show LIVE pe VOYO la Premiile Grammy 2023. Ce invitați au avut

Ziua bună se cunoaște de dimineață, așa că luni a început cu dreptul pentru Veronica Trandafir și Andrei Niculae, matinalii de la Virgin Radio. Cei doi prezentatori de la radio au fost LIVE pe VOYO, cu noaptea-n cap, pentru că o dată pe an sunt Premiile Grammy, nu?

Veronica Trandafir și Andrei Niculae au urmărit cu sufletul la gură decernarea Premiilor Grammy, ediția cu numărul 65. Matinalii de la Virgin Radio au comentat aparițiile pe covorul roșu ale celor mai în vogă staruri ale muzicii și gala de premiere de la Crypto.com Arena din Los Angeles.

În direct, pe VOYO, cei doi oameni de radio au venit cu cele mai proaspete vești din industria muzicală. N-au fost singuri. Lor li s-au alăturat trei cântărețe din România care au comentat la cald cele mai importante momente ale galei: AMI, Lidia Buble și Holy Molly (Maria Alexandra Florea).

Urmărește ediția integrală Premiile Grammy 2023 pe VOYO!

Sunt îndrăgostită iremediabil de muzică încă de când eram mică, iar asta m-a făcut să inventez tot felul de motive pentru părinți ca să pot să fiu în fața televizorului în noaptea decernării premiilor. De mai bine de un deceniu, nu-mi mai spune nimeni de ce nu dormi la ora asta?”, spunea Veronica Trandafir înainte de gală.

Fanii lui Lil Wayne au putut afla de la Holy Molly un detaliu interesant despre rapper, și anume că nu-și scrie niciodată cântecele, pe hârtie, ci că apelează mereu la improvizație. 

Lidia Buble, care a purtat o ținută potrivită galei, a dat detalii despre viitorul ei single, care va fi lansat la sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii viitoare. 

Urmează să lansez o piesă, cu un artist care anul trecut a luat două Grammy-uri”, a dezvăluit artista, spre surprinderea gazdelor sale.

AMI, care ar fi trebuit să fie în Los Angeles, la gală, a fost în studioul VOYO, unde a comentat gala împreună cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae. Urmărește ediția integrală a Premiilor Grammy 2023 pe VOYO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni