• PRO TV
  • Pilotul Simona Păun vine în emisiunea iLike IT, disponibilă pe VOYO! „Este ceva fascinant. Un domeniu total atipic”

Pilotul Simona Păun vine în emisiunea iLike IT, disponibilă pe VOYO! „Este ceva fascinant. Un domeniu total atipic”

Pilotul Simona Păun vine în emisiunea iLike IT, disponibilă pe VOYO! „Este ceva fascinant. Un domeniu total atipic”

Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, într-o nouă ediție iLike IT, Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc informații noi despre tehnologia folosită în industria aviatică. În premieră, vom vedea cum oricine poate experimenta pilotajul unui avion, prin intermediul celor mai performante simulatoare de zbor din România, dar și ce dispozitive inedite folosesc cei care fac parte din echipaj. 

În exclusivitate, Simona Păun, pilot de linie de 6 ani, va veni în platoul iLike IT pentru a vorbi despre branșa în care activează și în care doar 3% dintre piloții de avion sunt femei: „Este ceva fascinant. Un domeniu total atipic. Ți se schimbă viața. Nu este o meserie, este un stil de viață. Suntem destul de puține femei. Numărul femeilor pilot crește la nivel global. India a fost mereu lider. Sunt foarte fericită că sunt din ce în ce mai multe femei care aleg această carieră, chiar și în România”, va povesti aceasta. 

Marian Andrei va testa unul dintre cele mai performante simulatoare de zbor din țara noastră, la Școala Superioară de Aviație Civilă: „Am controlat un avion de 41 de tone fără să am licență!”, va declara acesta. Prezentatorul iLike IT va vorbi despre importanța acestor aparate: „Simulatoarele sunt vitale în industria aviatică nu doar pentru cei care vor să devină piloți, ci și pentru cei care au deja licență și trebuie să treacă prin diverse scenarii: motoare defecte, incendii la bord, vreme severă”

Jocul săptămânii este Hogwarts Legacy, inspirat din celebra serie de cărți și filme, Harry Potter. „A trecut ceva timp de când un joc m-a cucerit atât de tare. Parcă sunt parte dintr-un film! Este super bine făcut. Detaliile sunt fantastice... parcă ai fi într-un muzeu virtual. La Hogwarts Legacy s-a lucrat mai bine de 6 ani. Are mari șanse să ajungă unul dintre cele mai de succes titluri de anul acesta”, va spune Marian Andrei. 

Ultimele tendințe în tehnologie le puteți descoperi în fiecare sâmbăta, de la ora 10:00, la PRO TV! Emisiunea iLike IT este disponibilă și pe VOYO. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni