• PRO TV
  • Anamaria Prodan le ia apărarea fraților Tate! Ce mesaj i-a transmis Andrew impresarei

Anamaria Prodan le ia apărarea fraților Tate! Ce mesaj i-a transmis Andrew impresarei

Anamaria Prodan le ia apărarea fraților Tate! Ce mesaj i-a transmis Andrew impresarei

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta fiind direct implicată în lumea sportivă atât din țară, cât și din alte state. Impresara cunoaște mulți oameni importanți din showbizul românesc și vorbește cu ei ori de câte ori are ocazia. Recent, ea a făcut o serie de declarații controversate cu privire la frații Tate, cei care au fost arestați în urmă cu doar câteva luni. 

Anamaria Prodan a vorbit recent despre situația fraților Tate, care se află din luna decembrie a anului 2022 în arest pentru constituirea unui grup infracțional, viol și spălare de bani. Impresara susține că Andrew și Tristan ar trebui să fie plasați în arest la domiciliu deoarece, din punctul ei de vedere, nu există suficiente probe în acest caz:

'Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu că cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

L-am văzut pe Victor Pițurcă. O mascaradă fără pereche! Muncă lui de o viață și imaginea lui distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție... De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile... cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?”, a spus ea.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a subliniat că nu îi consideră atât de periculoși pe frații Tate. Aceasta este de părere că milionarii ar fi putut să fugă din România dacă își doreau acest lucru, însă nu au făcut-o din respect pentru sistemul de justiție:

„Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata că niște profesioniști cazurile acestea "celebre"? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați. Puteau să fugă, cred eu... De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. 

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?

Cine șterge imaginile din memoria familiilor acestor oameni? Eu cred că trebuie să ne înălțăm că nație! Să facem lucrurile cum trebuiesc făcute. Arestează persoanele doar dacă ai dovezi foarte clare! Dacă nu ai dovezi, pune-i în arest domiciliar!”, a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.

În final, Anamaria Prodan a punctat faptul că nu își dorește să facă un circ național, însă vrea să existe dreptate atât în sistemul judiciar, cât și în cazul fraților Tate:

„Și vezi ce găsești pentru a face lumina în acel caz. Îmi pare atât de rău că se fac procese pentru a face circ național. Aș vrea să trăiesc într-o țară liberă, unde cine greșește plătește! Dar plătește, repet, pe probe administrate înainte de arestare!", a încheiat impresara.

Andrew Tate nu a rămas indiferent reacției pe care diva a avut-o la adresa lui, așa că a postat pe Twitter un mesaj de mulțumire:

''Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea.'', a fost mesajul lui Andrew Tate pentru Anamaria Prodan, pe contul lui personal de Twitter.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Andrew Tate/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni