• PRO TV
  • Rudel Obreja a murit la 57 de ani

Rudel Obreja a murit la 57 de ani

Rudel Obreja a murit la 57 de ani

Rudel Obreja, fostul Președinte al Federației Române de Box a murit astăzi, 12 martie 2023, la 57 de ani. Acesta suferea de cancer, iar în luna iulie a anului 2022 a fost eliberat din închisoare pentru a se trata. Din păcate însă, pugilistul a pierdut lupta cu boala. 

Vestea conform căreia Rudel Obreja a murit a adus multă tristețe atât pentru familia lui, cât și pentru fani sau prieteni. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Viorel Plosca, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box, dar și de Clubul Sportiv Dinamo, locul unde fostul pugilist a fost legitimat.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului mare om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box pe pagina de socializare.

Și Clubul Sportiv Dinamo, unde fostul mare pugilist a fost legitimat din 1977, a postat un mesaj: „Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa”. 

CINE A FOST RUDEL OBREJA (VEZI ȘI GALERIE FOTO)

Rudel Obreja a fost un boxer român și om de afaceri, ocupând funcția de Președinte al Federației Române de Box. Acesta a demisionat din funcție în luna noiembrie a anului 2012 din cauza insistențelor forului internațional AIBA.

La 21 aprilie, Rudel Obreja a fost trimis în judecată de DNA sub acuzația de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită, în dosarul „Gala Bute”, urmând să fie eliberat în iulie 2022 pentru a se trata de cancer. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu boala. 

Sursă foto: Rudel Obreja/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni