• PRO TV
  • Ce a postat Codin Maticiuc pe Instagram, imediat după încheierea premiilor Oscar

Ce a postat Codin Maticiuc pe Instagram, imediat după încheierea premiilor Oscar

Ce a postat Codin Maticiuc pe Instagram, imediat după încheierea premiilor Oscar

Duminică dimineață, începând cu ora 02:00, pe VOYO s-a transmis live Gala Premiilor OSCAR, unde Irina Margareta Nistor și Codin Maticiuc au comentat aparițiile vedetelor, dar și decernarea trofeelor. Evenimentul a fost unul plin de surprize, de la ținute uimitoare, la discursuri care mai de care mai emoționante. 

Între orele 02:00 și 05:00, abonații VOYO au putut să vadă live decernarea premiilor Oscar. Aceștia au avut parte de surprize plăcute, ținute uimitoare și momente unice, pline de emoție și bucurie. Pentru a fi cât mai aproape de români, VOYO i-a avut invitați pe interpretul de film Irina Margareta Nistor și actorul Codin Maticiuc, care au comentat fiecare moment în parte. 

Înainte de marele eveniment, Irina Margareta Nistor a făcut un anunț prin care i-a îndemnat pe oamenii din România să fie din nou cu ochii pe VOYO deoarece va comenta și anul acesta momentele premiate de cei mai mari critici ai lumii:

„It’s happening again! Pe VOYO, live, cu voi PRO cinefilii pasionați, în noaptea de 12 spre 13 martie! O să vedem împreună cine o să plece fericit cu un Oscar, cine va fi dezamăgit, cine ce ispravă o să mai facă, de la palma de anul trecut, la plicul greșit cu LaLa Land, care va fi cea mai elegantă vedetă, dar și cea mai nonșalantă, și dacă am nimerit-o cu previziunile! Ne vedem și auzim după miezul nopții, spre dimineață! Vă aștept să aflați în direct câștigătorii!”, a declarat aceasta.

Irina Margareta Nistor nu a fost singură, ci alături de Codin Maticiuc, pentru care această experiență a fost o premieră! Acesta, imediat după ce s-a încheiat evenimentul, a postat pe InstaStory un mesaj în care s-a declarat satisfăcut de întreaga seară:

„Din ciclul >, tocmai ies de aici, din studiourile VOYO, unde am filmat împreună cu Irina Margareta Nistor. Am stat și am comentat Oscarurile și situația a fost așa: Everything Everywhere All At Once a câștigat aproape tot ce se putea câștiga”, a spus Codin Maticiuc. 

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc și-a spus părerea sinceră despre filmul super premiat care poate fi văzut pe VOYO, recunoscând faptul că nu a fost tocmai pe placul lui:

„Recunosc că nu este tocmai pe placul meu, nu este din favorite..”, a spus Maticiuc. 

Pepsi susține decernarea premiilor din acest an și te invită să te bucuri de filme pe gustul tău.

Fie că ești iubitor de filme sau pur și simplu îți dorești să ai parte de un moment de relaxare, Pepsi poate deveni partenerul ideal pentru momentele cinematografice și te încurajează să trăiești la maxim fiecare vizionare, fără întreruperi.

Așadar, ești pregătit pentru decernarea premiilor? Nu trebuie decât să te așezi confortabil și să deschizi un Pepsi.

Sursă foto: Arhivă ProTV, Codin Maticiuc/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni