• PRO TV
  • (P) Scapă de praful de unghii din salon cu un aspirator unghii

(P) Scapă de praful de unghii din salon cu un aspirator unghii

(P) Scapă de praful de unghii din salon cu un aspirator unghii

Un aspirator unghii este conceput pentru a îndepărta praful care apare la pilirea unghiilor, se așează pe piese de mobilier și zboară în aer. Poate cauza probleme de respirație clienților și maestrului însuși și poate duce ulterior la astm, traheită, rinită și reacții alergice. 

Praful conține adesea microparticule de materiale folosite pentru a crea o manichiură. Unii maeștri achiziționează o mască de protecție și ochelari speciali, dar acest lucru nu servește drept protecție pentru client. Curățarea în timp util a aerului și a suprafeței de lucru de praf, este o necesitate vitală pentru orice manichiuristă care se respectă pe sine și pe clienții săi. O astfel de sarcină poate fi rezolvată ușor și modern folosind un aspirator unghii. Particulele de praf de unghii nu vor rămâne în aer, oamenii din încăpere nu vor inhala substanțe nocive și nu vor fi expuși riscului de boli respiratorii. Folosirea unui aspirator va oferi clientului confort și un sentiment de grijă pentru el.

Aspirator unghii - Tipuri

Desktop. În aparență seamănă cu un suport pentru o mână și este estetic. Funcționează aproape în tăcere, nu interferează cu conversația în timpul manichiurii. Învelișul său poate fi ușor tratat cu un antiseptic pentru a menține echipamentul steril. Un astfel de aspirator este popular datorită compactității și mobilității sale: dispozitivul poate fi dus la biroul clientului și folosit într-un mic salon. Dispozitivele diferă ca lățime: poți să așezi o mână și să întinzi degetele sau să alegi o versiune mini și să pui o palmă pe el. Primul model are o suprafață de aspirație mai mare, iar al doilea este mai bine să-l alegi dacă fiecare centimetru pătrat de spațiu este important pentru tine. Iluminatul încorporat va facilita munca și va economisi spațiul.

Încorporat. Dacă te interesează economisirea spațiului și aspectul estetic al dispozitivului, atunci, alege un model încorporat, care va fi optim pentru un loc de muncă staționar. Costul unui aspirator unghii încorporabil este putin mai mare, dar confortul și siguranța merită. Costurile se vor amortiza rapid, iar starea de sănătate se va îmbunătăți.

Aspirator unghii pentru pedichiură

Dispozitivele de pedichiură sunt unități puternice construite sub o masă sau un suport (clientul pune piciorul pe montură în timpul pedichiurii). Aspiratorul captează praful care apare în timpul extensiei sau modelării unghiilor.

Principalul indicator pentru alegerea unui aspirator pentru manichiură, este performanța acestuia (adică volumul de aer filtrat în 1 oră). Consumul de energie indicat în instrucțiuni nu este legat de forța cu care praful este atras în sac. Numărul de rotații este mult mai important și poate fi de 2,6-2,8 mii de rotații pe minut, cu un nivel minim de zgomot. Modelul de mare putere este capabil să conducă aproximativ 300 cmc masă de aer pe oră.

Prin utilizarea unui filtru, mirosurile neplăcute sunt absorbite. Un model echipat cu filtru poate fi fie încorporabil, fie portabil, dar dacă este prezent, costul aspiratorului va fi mai mare. Filtrele trebuie schimbate în mod regulat, așa că alegerea unor astfel de unități este recomandabilă pentru saloanele cu un număr mare de vizitatori.

Este necesar ca sacul aspiratorului sa fie cusut din material de înaltă calitate, altfel praful va ieși. Ar trebui să alegi volumul pungii, ținând cont de numărul de clienți.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni