• PRO TV
  • Alex Delea a spus cine sunt concurenții de la Survivor România pe care îi apreciază

Alex Delea a spus cine sunt concurenții de la Survivor România pe care îi apreciază

Alex Delea a spus cine sunt concurenții de la Survivor România pe care îi apreciază

Alex Delea a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România, show pe care l-a și câștigat anul trecut. Acesta urmează să intre iar în jungla Dominicană alături de noii concurenți ai emisiunii, dar și de Zannidache, Oana Ciocan și Elena Chiriac. 

Vestea conform căreia Alex Delea, Zannidache, Elena Chiriac și Oana Ciocan se vor întoarce la Survivor România a șocat o țară întreagă! Foștii participanți ai show-ului vor merge din nou în Republica Dominicană, de această dată în urma unei provocări pe care au lansat-o online cei doi băieți. Deși inițial fanii au crezut că va rămâne totul la nivel de glumă, ulterior au aflat că Domnul Dan chiar i-a invitat pe aceștia la cel mai greu show de supraviețuire. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARĂTAU CÂND AU PLECAT)

Fostul Războinic, înainte de a pleca în Republica Dominicană, a oferit mai multe interviuri în cadrul cărora a vorbit despre aventura pe care tocmai a acceptat-o. Se pare că Delea a urmărit show-ul și și-a format chiar și o opinie despre concurenții sezonului din 2023.

Se pare că lui Alex Delea i-au atras atenția Dan Ursa, Alin Chirilă și Robert de la Războinici și Carmen Grebenișan și Ionuț Iftimoaie de la Faimoși. 

„Îmi plac foarte mulți de la Survivor. Îmi place de Dan Ursa, de Alin Chirilă, de Robert. Din ce am urmărit, mi se pare niște concurenți foarte buni.

Îmi place de Carmen Grebenișan, de Ionuț Iftimoaie, dar încă e devreme să spun cine ar putea câștiga. E acel gen de sezon în care se pot schimba foarte multe. Cred că nici publicul nu are un preferat clar la ora asta”,
 a spus Alex Delea pentru FANATIK. 

Sursă foto: Alex Delea/Instagram, Elena Chiriac/Instagram, Oana Ciocan/Instagram, Zanni/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni