• PRO TV
  • (P) Lacuri cu gel pentru manichiură din magazinul cu produse pentru manichiură FSM

(P) Lacuri cu gel pentru manichiură din magazinul cu produse pentru manichiură FSM

(P) Lacuri cu gel pentru manichiură din magazinul cu produse pentru manichiură FSM

Orice fată căreia îi pasă de felul în care arată are grijă de aspectul ei. Frumusețea mâinilor joacă un rol important aici. Este important să știi cum să-ți îngrijești corect unghiile și să ții pasul cu moda. 

Tendințele modei sunt în continuă schimbare. Recent, manichiura cu gel a înlocuit extensiile tradiționale. Acest tip de acoperire nu dăunează unghiei, ci uniformizează și protejează suprafața acesteia de influențele externe, dând culoare și strălucire. O manichiură cu gel se distinge prin naturalețe și culoare. Mai întâi ai nevoie de produse pentru manichiură care pot fi găsite în magazinul online fsm. Apoi, schema unei astfel de manichiuri este standard, ca și cea clasică. Îndepărtează cuticula, modelează unghiile și acoperă-le cu lac. 

Biogeluri din magazinul online pentru manichiură

Singura diferență este că nu se aplică un lac obișnuit pe placa unghiei, ci un biogel molecular special, care este fixat sub influența unei lămpi ultraviolete. În consecință, pentru o astfel de manichiură ai nevoie de produse pentru unghii de la FSM. Biogelul are elasticitate și este asemănător în compoziție cu placa naturală a unghiei, motiv pentru care unghiile arată foarte naturale. Poți vedea astfel de biogeluri în catalogul magazinului online fsm.ro. Deoarece gelul are o compoziție moale, nu este necesar să macini partea superioară a plăcii unghiei și să o acoperi cu componente care conțin acid. Procedurile cu produse pentru manichiură de ultimă generație, vor permite unghiilor să rămână neschimbate. Gelul va ajuta la întărirea structurii unghiei, deoarece are un efect de vindecare. După acoperire, nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la ruperea unghiei. Proprietățile medicinale au un efect pozitiv asupra unghiilor native. Unghiile vor deveni mai sănătoase, creșterea unghiei se va accelera, iar aspectul cuticulei se va îmbunătăți. Chiar și după aplicarea biogelului, unghiile nu încetează să respire și nu se deformează. 

Manichiura cu gel de la FSM

Dacă te întrebi cât durează lacul cu gel, ar trebui să știi că durează mult timp. Acesta este un alt avantaj al manichiurii cu gel. Unghiile pot rămâne decorate mai mult de două luni. Doar o dată la două-trei săptămâni, este necesară o corecție și apoi ești din nou fericita proprietară a unghiilor cu gel respirabile, care au un efect de vindecare asupra plăcii în sine și a pielii din jurul unghiilor. Dacă vei cumpăra geluri pentru unghii din magazinul online FSM, timp de două săptămâni garantat unghiile tale vor arăta strălucitor. Este necesar doar să alegi nuanțele care îți plac să le vezi pe unghiile tale. Paleta de biogeluri moderne constă dintr-un număr mare de culori, care vor mulțumi pe toate fetele care doresc să-și facă unghii frumoase care să dureze mult timp. Alegând produse pentru unghii de la FSM, nu vei mai fi nevoită să-ți revopsești în mod constant unghiile, deoarece acesta se va menține în mod constant pe vârfuri. Tot ce ai nevoie este să-ți dai drumul imaginației, să treci de la cele mai strălucitoare culori, la nuanțe pastelate moi și să alegi nuanța de gel preferată. Pentru o manichiură originală, poți folosi și produse de decor. Magazinul online cu produse pentru unghii FSM îți va îndeplini toate dorințele. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni