• PRO TV
  • Emily Burghelea, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce a pățit

Emily Burghelea, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce a pățit

Emily Burghelea, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce a pățit

Emily Burghelea și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare plângând. Se pare că partenerul ei de viață se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care blondina a avut o adevărată cădere sentimentală. 

Emily Burghelea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, aceasta fiind în atenția publicului larg atât datorită aspectului fizic de invidiat, cât și grație personalității sale efervescente. Tânăra se poate considera o femeie cu adevărat împlinită din toate punctele de vedere, având parte atât de o carieră impresionantă în TV și online, cât și de iubirea necondiționată a unei familii. 

Recent, Emily a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare cu lacrimi în ochi, motiv pentru care fanii s-au îngrijorat și i-au adresat mai multe întrebări. Ulterior, vedeta a recunoscut că soțul ei are probleme de sănătate:

 „Merg să îi iau pastile lui Andrei. Iar nu am putut să scot mașina din parcare. Sunt în taxi.”, a scris influencerița, pe contul ei de Instagram.

Și Andrei a ținut legătura cu urmăritorii lui privind momentele grele prin care trece. „Febră și frisoane… Perfuzia salvatoare. Trebuie să îmi revin repede. Perfuzia este cu vitamina C”, a spus acesta.

Sursă foto: Emily Burghelea/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni