• PRO TV
  • Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie și va rămâne internat în spital 

Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie și va rămâne internat în spital 

Papa Francisc suferă de o infecție respiratorie și va rămâne internat în spital 

Papa Francisc a ajuns la spital pentru un control medical programat, însă analizele efectuate au arătat că episcopul suferă de o infecție respiratorie destul de gravă, motiv pentru care va rămâne internat în spital „câteva zile”. 

Anunțul făcut public de Vatican a luat prin surprindere o lume întreagă! Papa Francisc se află la spital în acest moment din cauza unei infecții respiratorii destul de grave. Potrivit informațiilor BBC, nu este vorba despre COVID-19, ci un alt virus care trebuie tratat cât mai rapid. 

În tot acest timp, personalul apropiat al său, inclusiv detaliul de securitate, va rămâne alături de Francisc la Spitalul Gemelli.

„Papa Francisc este mișcat de multele mesaje primite și își exprimă recunoștința pentru rugăciuni”, se arată în comunicatul transmis de Vatican. 

Potrivit presei internaționale, Papa Francisc a început să se simtă rău din cauza perioadei extrem de aglomerate dinainte de Paște. Episcopul avea programată o vizită în Ungaria la sfârșitul lunii aprilie, însă rămâne de văzut dacă medicii îi vor permite să se deplaseze într-o altă țară. 

Sursă foto: Arhivă PROTV, Getty Images

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni