• PRO TV
  • (P) „Plaja” băuturilor alcoolice care pot fi consumate la malul mării este din ce în ce mai largă!

(P) „Plaja” băuturilor alcoolice care pot fi consumate la malul mării este din ce în ce mai largă!

(P) „Plaja” băuturilor alcoolice care pot fi consumate la malul mării este din ce în ce mai largă!

Fie că te pregătești pentru o zi relaxantă la plajă, fie că te afli în căutarea unui moment de răsfăț în vacanța de la mare, alegerea băuturilor potrivite are un rol important în confortul și satisfacția de care ai parte. Consumul produselor preferate poate completa atmosfera de vacanță, adăugând un plus de prospețime și savoare clipelor petrecute pe nisipul fin, sub razele fierbinți ale soarelui.

În continuare, vei afla mai multe detalii despre diferitele tipuri de bauturi alcoolice de calitate, care pot fi consumate la malul mării. De la cele mai fresh produse până la cocktailuri exotice, aici vei descoperi o gamă variată de opțiuni. Așadar, iată ce poți savura odată ce ți-ai pregătit umbrela și prosopul!

Bere

Una dintre băuturile alcoolice preferate de către cei care vor să se relaxeze la soare rămâne berea. Răcoritoare și hidratantă, aceasta te poate revigora instantaneu. Unul dintre motivele principale pentru care berea este atât de populară se referă la faptul că este ideală pentru momentele de socializare. Astfel, poate fi consumată atât pe malul mării, cât și în timpul unui picnic sau la un grătar.

Piña Colada

La malul mării, poate fi consumat și un cocktail tropical, originar din Puerto Rico, faimos pentru gustul său dulce, cremos și exotic. Piña Colada este obținut prin amestecarea de ananas proaspăt sau suc de ananas, lapte de cocos și rom într-un blender cu gheață. Paharul se decorează cu o felie de ananas, o cireașă și/sau o umbrelă colorată pentru a accentua aspectul său tropical.

Mojito

Din lista de băuturi alcoolice care se consumă pe plajă nu putea lipsi faimosul Mojito. Cocktailul acestea a fost inventat în Cuba și combină câteva ingrediente simple, dar de efect: frunze de mentă proaspete, zahăr, suc de lămâie, apă tonică și rom, toate amestecate într-un pahar cu gheață.



Daiquiri

În lista de băuturi alcoolice care au la bază romul și provin din Cuba este inclus și Daiquiri. Acest cocktail clasic și revigorant se prepară amestecând rom, zahăr și suc de lămâie sau lime. Este o băutură pe cât de simplă, pe atât de savuroasă!

De amintit și faptul că există numeroase variante de Daiquiri, care pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Poți adăuga fructe proaspete, precum fructul pasiunii, mango, zmeură sau poți experimenta cu diferite tipuri de rom.

Caipirinha

Dacă până acum a fost vorba de combinații de băuturi alcoolice din Puerto Rico și Cuba, a venit momentul să îți îndrepți atenția către Brazilia, țara de origine a cocktailului Caipirinha! Pregătește-l oriunde te-ai afla folosind cachaca (un distilat de trestie de zahăr), lime verde, zahăr și gheață din belșug.

Vinuri

Dacă nu ai timp sau nu ți-e poftă de cocktailuri și nici de bere, nu uita că te poți oricând baza pe băutura asociată cu zeul Dionisos. Indiferent dacă preferi un vin simplu sau alte variante spumante, precum Prosecco, Frizzante sau șampanie, poți fi sigur că acestea sunt o alegere potrivită pentru zilele călduroase de vară.

De la cocktailuri clasice, precum Piña Colada, Mojito, Daiquiri și Caipirinha, până la berea rece, vinul răcoritor sau alte opțiuni preferate, băuturile pot fi o completare plăcută a experienței de vacanță la mare. Consumă-le responsabil și bucură-te de timpul de calitate petrecut alături de cei dragi!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni