• PRO TV
  • Jean de la Craiova si Catalin Maruta, muncitori la spatii verzi! VIDEO

Jean de la Craiova si Catalin Maruta, muncitori la spatii verzi! VIDEO

Jean de la Craiova si Catalin Maruta, muncitori la spatii verzi! VIDEO

"Vino mama sa ma vezi cum lucrezi la spatii verzi", suna un vers de demult, iar moderatorul emisiunii "Happy Hour" si simpaticul Jean de la Craiova l-au transpus in practica si au muncit de "1 mai muncitoresc", au plantat flori, spre deliciu trecatorilor, uimirea si admiratia primarului general al capitalei, Sorina Oprescu.

Catalin Maruta l-a mobilizat pe Jean de la Craiova sa traiasca o experienta inedita - muncitori pentru o zi la spatii verzi, care va fi urmata de alte experimentari haioase.

Manati din urma de tanti Gica, Jean de la Craiova si Catalin Maruta au plantat petunii, dar au avut parte si de o pauza de pranz, in care au mancat - in buna traditie a muncitorilor adevarati de la spatii verzi -, slana, branza, mamaliga, ceapa si usturoi verde, impachetate frumos in ziare.

Tolaniti pe iarba, la umbra, sa-si faca o binemeritata siesta, cei doi au fost treziti din reverie de fluierul necrutator al lui tanti Gica.

La un moment dat, si-a facut aparitia in zona si Sorin Oprescu, primarul general al capitalei, care a fost impresionat de faptul ca Maruta si Jean munceau de 1 mai muncitoresc. Cand sa isi ia la revedere cele doua tabere s-au incurcat putin, deoarece Sorin Oprescu are vorba "Va pupa tata", iar colegul de la spatii verzi al lui Catalin Maruta - "Va pupa Jean".

Dupa acest experiment amuzant, dar si obositor, Jean de la Craiova a venit pe happylica, a vorbit despre albumul lansat recent, despre ce vroia sa se faca in copilarie, sacoul a la Michael Jackson pe care-l purta si in final a cantat "Mi-e dor de tine".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni