• PRO TV
  • Surprize pentru Rica Raducanu de ziua lui: fete infasurate in prosoape VIDEO

Surprize pentru Rica Raducanu de ziua lui: fete infasurate in prosoape VIDEO

Surprize pentru Rica Raducanu de ziua lui: fete infasurate in prosoape VIDEO

Peste 90 de mici, multe fripturi sfarainde, un alai de lautari condusi de Nelu Ploiesteanu si Nicu Teisanu si multa harmalaie. Asa i-a urat Catalin Maruta “la multi ani marca Happy Hour” lui Rica Raducanu, care isi sarbatoreste ziua de nastere marti, 10 mai. Invitat in studiuol emisiunii, nea Rica a mai avut parte si de alte surprize - fete infasurate in prosoape si o bruneta sexy cu care a facut schimb de prosoape.

Pentru ca Rica este un declarat fan al bailor Grivita, pe care le frecventeaza de foarte multi ani, Catalin Maruta s-a gandit sa il surprinda chiar la fata locului, cand acesta se astepta mai putin. Zis si facut! Prezentatorul de la Pro Tv s-a luptat cu zecile de fleici aruncate pe gratar, cu multimea de oameni de la baile Grivita care nu trebuia sa scoata vreun cuvant despre surpriza si chiar a fost la un pas sa fie aruncat in apa.

Totul pentru a-l felicita pe Rica. Imagini senzationale de la baile Grivita, unde Maruta, Nelu Ploiesteanu, Nicu Teisanu si prietenii de-o viata i-au urat “la multi ani” lui Rica Raducanu au fost difuzate in editia de luni, 9 mai, a emisiunii "Happy Hour".

Sarbatoritul a venit in platoul “Happy Hour”, impreuna cu cativa prieteni de-o viata de la baia Grivita, si a povesti cum a facut fata unei asemenea surprize si unde a avut parte si de alte surprize: sase fete imbracate doar in prosoape i-au dansat lui Rica si prietenilor lui de la baia Grivita, iar o superba bruneta i-a daruit prosopul ei, insa dedesubt avea o rochita mini.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni