• PRO TV
  • EXCLUSIV Codruța, interviu sincer după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor România

EXCLUSIV Codruța, interviu sincer după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor România

EXCLUSIV Codruța, interviu sincer după eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor România

Eliminarea lui Robert Moscalu de la Survivor România a fost una absolut șocantă atât pentru colegii lui de trib, cât și pentru telespectatori! Mulți oameni visau să îl vadă pe fostul Războinic în Marea Finală, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Codruța Began a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre ceea ce se întâmplă acum în Jungla Dominicană, dar și despre ultimul Consiliu de Eliminare. 

Bună, Codruța! Cum ți s-a părut decizia publicului, exprimată la ultimul Consiliu de Eliminare. Cine merita să plece: Robert sau Ștefania?

Aș râde acum și aș zice că Porkolab trebuia să plece acasă, nu Robert sau Ștefania, pentru că ea este șefa iscoditoare acolo. Sunt de părere că multe probleme dintre concurenți pleacă de la ea pentru că îi istigă pe unii sau pe alții. Una peste alta, decizia publicului a fost corectă. Robert se aștepta să plece acasă și din câte văd eu, după ce am ieșit din concurs, Ștefania are o susținere foarte mare. Este o persoană foarte plăcută, e o sportivă foarte bună și a avut o evoluție frumoasă în competiție. 

Ce părere ai de reacția Andreei Moromete din momentul în care Robert a părăsit competiția?

Reacția Andreei Moromete a fost exagerată! Văd comentariile tuturor pe rețelele de socializare, iar lumea nu mai suportă reacțiile ei. Oare nu cumva le face strategic? Chiar dacă ar fi strategic, ar fi foarte prost. Și de această dată, cu toate că a fost ieșirea lui Robert și era momentul lui, ea a reușit să îl șteargă și toată lumea vorbește despre reacția Andreei Moromete. Este foarte urât din partea ei, mai ales că se vedea că o face forțat.

Legătura dintre ei nu cred că a fost una chiar atât de sinceră, ea s-a făcut soră cu toți: mai întâi cu Răzvan, a plâns când a ieșit el, apoi Andrei Neagu, a plâns că a plecat Andrei, apoi l-a avut ca frate mai mare pe Alin, împotriva căruia s-a și întors.. Vedem acum cât de mult se va apropia de Andrei Krișan acum. Eu cred că are o problemă de atașament emoțional față de bărbați și își dorește ca ea să fie pe primul loc în sufletul fiecăruia, dar nu din motive de dragoste. Ar fi bine să se uite la parcursul ei și să ia niște măsuri pentru că e mult prea mult pentru noi, cei de acasă.

Să nu uităm că Moromete avea amuleta cu care îl putea salva pe fratele ei, după care plângea atât de isteric, dar n-a făcut-o. Nu este de condamnat acest lucru pentru că nu știu câți dintre concurenți ar fi folosit amuleta ca să-l salveze pe altul, dar în cazul ei, ar fi ajutat pentru că i-ar fi adus simpatie din partea oamenilor de acasă. 


Ce părere ai despre apropierea dintre Andrei Krișan și fostele Faimoase?

Eu una înțeleg apropierea lui. Atât timp cât Alexandra Porkolab, care era susținătoarea lui, s-a întors împotriva lui și a întors pe toată lumea împotriva lui, ce putea și el să facă? Normal că se atașează și el de persoanele cu care reușește să rezoneze, și din partea cărora vine un pic de înțelegere și de empatie. Oricum cele două sunt foste Faimoase sunt decente și cu bun simț. Este alegerea lui, nu cred că este una strategică pentru că erau în minoritate. Ținând cont că de la început și până de curând nu a excelat din punct de vedere fizic, acum se pare că lucrurile se schimbă, roata se învârte, iar el are un caracter frumos.. chiar dacă a avut niște scăpări la adresa mea. Mi se pare că atunci când susține ceva are argumente. 

Cine crezi că va fi eliminat săptămâna aceasta?

E greu de spus. Dacă Moromete nu avea amuleta, probabil ea era următoarea care părăsea competiția, însă cu siguranță va fi nominalizată. De eliminat aș spune că Porkolab, dacă nu va câștiga imunitatea. 

Sursă foto: Codruta Began/Facebook, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni