• PRO TV
  • (P) Zalando sărbătorește un an cu o sesiune LIVE de shopping, iar pe post de tort tu primești reduceri și vouchere

(P) Zalando sărbătorește un an cu o sesiune LIVE de shopping, iar pe post de tort tu primești reduceri și vouchere

(P) Zalando sărbătorește un an cu o sesiune LIVE de shopping, iar pe post de tort tu primești reduceri și vouchere

Pe 16 mai, ZALANDO, brandul care te ține la curent cu tot ce înseamnă trenduri, stil și fashion, aniversează un an în România și organizează, în cinstea evenimentului, o sesiune LIVE de shopping pe protv.ro.

Gazdele sesiunii vor fi Olimpia Melinte și Edi Brandabura, și alături de ei vei descoperi noi piese de sezon, idei de ținute pentru evenimente care mai de care și vei arunca un ochi în marea garderobă Zalando.

În plus, ca să nu pleci cu mâna goală, ți-am pregătit trei vouchere în valoare de 495 lei fiecare, pe care le poți câștiga și folosi ca să-ți faci un cadou cu stil.

Indiferent dacă ești în căutarea unor piese anume sau cauți inspirație, că te interesează gama streetwear, designer sau piese casual, pe ZALANDO poți găsi ceva pentru toate gusturile, ocaziile și bugetele. Așa că poți fi oricând în pas cu tot ce înseamnă FASHION.

Și pentru că și Zalando sărbătorește un an de când s-a lansat în România, ți-am pregătit și o reducere specială de 20%, valabilă la produsele selectate pe site și în Aplicație.

Vrei să afli mai multe?

Fă-ți loc în calendar pentru 16 mai la ora 20:00 și intră pe site-ul Live Video Shopping | PRO TV ca să aniversăm împreună un an de Zalando și să îți înnoiești garderoba cu noi piese favorite pentru vara care tocmai începe.

DESPRE ZALANDO

Zalando este una dintre principalele platforme de fashion și lifestyle online din Europa. Fondată la Berlin în 2008, compania oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și beauty, celor peste 49 de milioane de clienți activi din 25 de țări. Selecția de branduri internaționale include atât nume cunoscute la nivel global, cât și mărci locale. Zalando este o platformă integrată, ce oferă inspirație, inovație și interacțiune când vine vorba de domeniul fashion.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni