• PRO TV
  • Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent sezonul 13 și premiul de 120.000 de euro

Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent sezonul 13 și premiul de 120.000 de euro

Au fost 11 eroi în marea finală și un sezon 13 magic! Cei mai talentați concurenți au avut momente de excepție pe scena talentelor și s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro și trofeul Românii au talent. 

Destinul lor a fost în mâinile celor de acasă, iar publicul a votat și a decis cine este marele câștigător al sezonul 13 Românii au talent. 

Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa au oferit un spectacol magic pe scena talentelor.

Cel care a ridicat trofeul deasupra capului și a primit cecul în valoare de 120.000 de euro este Rareș Prisacariu.

Podiumul a fost completat de acrobații Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, și de Oleg Spînu, care a ocupat locul al treilea. 

Rareș Prisacariu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Micuțul geniu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz

Ne revedem cu sezonul 14 Românii au talent! Doritorii se pot înscrie deja AICI.

Toate momentele voastre favorite din sezonul 13 și nu nu numai pot fi urmărite pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni