• PRO TV
  • Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, despre faptul că a primit 0 puncte în semifinală

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, despre faptul că a primit 0 puncte în semifinală

Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, a venit La Măruță să vorbească în exclusivitate despre prestația care i-a adus un val imens de critici. 

Piesa interpretată de Theodor la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obținut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum: „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat acesta. 

În ciuda acestui fapt, artistul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut 0 puncte în semifinală: „Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor”.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei i-a recunoscut lui Cătălin Măruță faptul că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional: „Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient... te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta... de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar!”. 

În ciuda rezultatului și al călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experiența trăită: „E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață... e arhisuficient!”, a recunoscut Theodor. 

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus.

Nu ratați noi momente senzaționale, de luni până vineri, de la ora 15:00, LIVE, la Măruță, pe PRO TV și pe VOYO!
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni