• PRO TV
  • (P) Cum ajuți zilnic copiii, fără să îți dai seama

(P) Cum ajuți zilnic copiii, fără să îți dai seama

(P) Cum ajuți zilnic copiii, fără să îți dai seama

Peste 1000 de copii cu autism au fost ajutați de A.I.P.A., Asociația pentru Intervenție Precoce în Autism, în cei 18 ani de la înființare, atât prin terapii specializate, cât și prin consiliere. Îi poți ajuta și tu pe cei mici, redirecționând 3,5% din impozitul tău către ei. Trebuie doar să completezi online formularul 230 și să îl trimiți apoi, completat, la adresa @[email protected]. Durează doar 1 minut, iar ajutorul dat de tine este dat mai departe către toți copiii care beneficiază zilnic de terapiile și dragostea A.I.P.A.

CUM AJUTĂ A.I.P.A. COPIII

A.I.P.A este o asociație non-profit creată din dragoste pentru copii, în 2006, de o echipă de psihologi specializați în Verbal Behaviour, Parenting, Analiză comportamentală aplicată (BCaBA, RBT), psihologie clinică, psihopedagogie specială, logopedie și științe socio-umane.

Echipa intervine cu soluții atunci cand copilul prezintă probleme de comportament, atât prin identificarea cauzei, cât și prin reducerea și eliminarea problemei.  Mai precis, echipa A.I.P.A. este specializată să intervină în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 1 an si 15 ani, pe probleme ca:

Tulburari de limbaj;

Comportament opozant, comportament disruptiv, agresivitate, auto-vatamare, anxietate, atacuri de panica, insomnie, depresie, tulburari de alimentatie;

Tulburari de invatare (dislexie, disgrafie, discalculie);

ADHD (deficit de atentie si hiperkinezie;

Hiperkinezie;

TSA (tulburari din spectrul autist);

Tulburare pervaziva de dezvoltare (PDD-NOS);

Sindrom Asperger;

Sindrom Down;

Sindrom Williams, Sindrom Prader-Willi etc.

Specialiștii A.I.P.A. ajută anual peste 30 de copiii cu autism și, în cei aproape 20 de ani de existență, au reușit să strângă fonduri de peste 1.900.000 lei pentru ajutorarea acestora. Mai multe detalii despre echipă și despre asociație și despre activitatea A.I.P.A. găsiți pe www.autism-aipa.ro/.

CUM POȚI AJUTA TU COPIII

1 minut din timpul tău poate ajuta copiii cu autism 1 an întreg. Poți redirecționa GRATUIT 3,5% din impozitul tău către Asociația pentru Intervenție Precoce în Autism completând ONLINE formularul 230, disponibil AICI. Trimite-l apoi prin e-mail la @[email protected] și gata. 

Link formular: https://formular230.ro/asociatia-pentru-interventie-precoce-in-autism 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni