• PRO TV
  • Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea! Prima declarație a omului de afaceri

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea! Prima declarație a omului de afaceri

Anamaria Prodan s-a despărțit de Flavius Nedelea! Prima declarație a omului de afaceri

Anamaria Prodan părea în culmea fericirii după ce l-a cunoscut pe omul de afaceri Flavius Nedelea. Cei doi s-au afișat împreună și au declarat că formează un cuplu, iar fanii se așteptau ca în următoarea perioadă bărbatul să o ceară de soție pe impresară. Lucrurile au luat un cu totul altă direcție, iar cei doi au dezvăluit că s-au despărțit.

Anamaria Prodan este o femeie independentă, care știe întotdeauna ceea ce își dorește. În trecut, ea nu a avut prea mult succes în dragoste, fiind până în prezent divorțată de 2 ori. Femeia totuși nu a renunțat la visul de a-și găsi marea dragoste, iar în urmă cu mai puțin de o lună a anunțat că formează un cuplu cu omul de afaceri Flavius Nedelea.

După ce și-au expus relația și s-au afișat de mai multe ori împreună, fanii se așteptau ca impresara să facă anunțul căsătoriei, însă lucrurile au stat cu totul diferit. Vedeta a anunțat în urmă cu mai puțin de 24 de ore că nu mai formează un cuplu cu bărbatul despre care spunea că o face extrem de fericită. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM A ANUNȚAT ANAMARIA PRODAN DESPĂRȚIREA)

Ulterior, contactat de jurnaliștii SpyNews, Flavius Nedelea a oferit și el prima declarație de după despărțire:

''Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru toate momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta! Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!'', este mesajul transmis de Flavius Nedelea după despărțirea de Anamaria Prodan.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni