• PRO TV
  • Dan Ursa, de nerecunoscut acum fix patru ani! Cum arăta câștigătorul Survivor 

Dan Ursa, de nerecunoscut acum fix patru ani! Cum arăta câștigătorul Survivor 

Dan Ursa, de nerecunoscut acum fix patru ani! Cum arăta câștigătorul Survivor 

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 și a plecat acasă cu marele premiu de 100.000 de Euro și cu trofeul Survivor.

„Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus acesta după ce a câștigat marele premiu. A intrat în concurs ca și Răzbinic, iar ulterior a făcut parte din Tribul Taino. 
 
Dan Ursa ocupă o funcție de conducere ca director în domeniul în vânzărilor, este căsătorit și a spus în mai multe rânduri că tot ce face, face pentru familia sa. 
 
În timpul jocului, Carmen Grebenișan a fost eliminată după prima sesiune de voturi. Confruntarea finală s-a dat între Andrei Krișan și Dan Ursa și a câștigat acesta din urmă. 

„Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că este eliminată.
 
Finaliștii au fost susținuți de foștii concurenți pe tot parcursul jocului.
 
Pe contul de Instagram al lui Dan Ursa curg story-urile cu preluările felicitărilor și comentariile pentru campion. În primele fotografii publicate pe Instagram de Ursa, începând cu mai 2019, acesta este cu totul de nerecunoscut. Prima sa poza este din mai 2019, adică de acum fix patru ani. Ulterior, alte poze îl prezintă pe acesta arătând la fel ca în această primă poză, dar cu totul diferit de azi, când e campion Survivor. 

Vezi în Galeria Foto cum arăta Dan Ursa și cât de mult s-a schimbat 

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni