• PRO TV
  • Jessica Alves, atracția serii la o petrecere. Fostul bărbat Ken și-a etalat formele de un milion de lire

Jessica Alves, atracția serii la o petrecere. Fostul bărbat Ken și-a etalat formele de un milion de lire

Jessica Alves, atracția serii la o petrecere. Fostul bărbat Ken și-a etalat formele de un milion de lire

Jessica Alves a atras toate privirile la o petrecere organzată la Londra, joi seară. Fotomodelul de origine braziliană a purtat o ținută care i-au scos în relief formele în care a investit incredibila sumă de un milion de lire sterline. Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

A fost bărbatul Ken, apoi și-a dorit să fie femeie. Jessica Alves și-a văzut visul împlinit după peste o sută de intervenții chirurgicale care au costat-o nu mai puțin de un milion de lire. 

Joi seară, Jessica Alves (39 de ani) și-a etalat corpul „modificat” într-o salopetă de culoare galbenă care nu lasă loc de interpretări: medicii esteticieni au depus ceva efort.

La petrecere, modelul a afișat a treia sa variantă de implanturi cu silicon, care i-a adus, în sfârșit, satisfacția pe care o căuta.


FOTO: Profimediaimages.ro
 

Anterior, vedeta spunea că fiecare cent investit în aspectul ei a meritat, deoarece este o „investiție în fericirea mea”.

Îmi place să fiu femeie și mă mândresc cu asta. Crescând, în mintea mea aveam părul lung și o formă voluptuoasă a corpului și astăzi sunt femeia visurilor mele. Și acesta este un sentiment atât de grozav să fiu fericită cu aspectul meu.

A fost o călătorie lungă să fiu cine sunt astăzi. Cu peste 100 de operații și peste un milion de lire sterline cheltuite, văd asta ca pe o investiție în fericirea mea și în viitorul meu - cel puțin voi îmbătrâni ca o femeie fericită”, spunea Jessica Alves pentru Daily Mail.


 

Jessica Alves a devenit femeie 100% în februarie 2021, când a optat pentru operația de schimbare de sex. De atunci, fostul bărbat Ken a bifat o serie de apariții controversate, în ținute mult prea îndrăznețe pentru gusturile internauților.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni