• PRO TV
  • Câte kilograme a pierdut Dan Ursa în competiția Survivor

Câte kilograme a pierdut Dan Ursa în competiția Survivor

Câte kilograme a pierdut Dan Ursa în competiția Survivor

Pe 24 mai, la Survivor România 2023, a fost desemnat câștigător Dan Ursa, concurentul căruia nu i se dădeau prea multe șanse la început.

Motivul pentru care nimeni, în afară de cei apropiați, nu credea cu adevărat în el, erau kilogramele considerate în plus, care inițial l-au împiedicat să fie cel mai performant. Între timp, Dan Ursa și-a arătat determinarea extraordinară, a slăbit și a devenit model pentru mulți. A început să provoace teamă în alți concurenți și, pe parcurs, a evoluat enorm. 

Concurentul a intrat în competiție cu 117 kilograme, iar acum cântărește doar 95 de kilograme, ceea ce înseamnă că pe parcursul celor 5 luni petrecute la Survivor, a slăbit 22 de kilograme. Cel care a precizat acest lucru pe rețelele de socializare, citat și de presă,  a fost chiar Kamara, care a trimis un mesaj emoționant:

„Medalia de aur, Trofeul Survivor România 2023 și cei 100.000 de euro merg la Darius Dan Ursa. Ai venit cu 117 kilograme în concurs și pleci cu 95, dar mai bogat spiritual și mai înțelept.”

Vezi mai multe în Galeria Foto

Și Alex Delea, câștigătorul sezonului anterior,  a vorbit cu admirație despre Dan Ursa. Mai mult, a spus direct că foarte mulți nu i-au dat șanse din cauza kilogramelor în plus.

"Nu știu dacă la mine au ieșit în stradă, dar măcar au intrat în casă să mă vadă când am câștigat eu. (...) Când am fost acolo, am vorbit cu toți și le-am ridicat moralul. Lui Dan i-am zis că vezi că te iubește toată România, toată lumea. Nu m-ar fi crezut daca i-aș fi spus că la un episod a umplut o stradă la el. (...) Nu mă credea. (...) El a intrat mai rotund, mai dolofan. I-am zis că tu o să fii o surpriză. După o lună, două, trei, pierzi kilograme și devii fantastic! Fantastic, ce a făcut omul ăsta!"

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni