• PRO TV
  • „Crezi că îți dă knockout Bogdan dacă vă întâlniți?” Cum a răspuns TJ Miles în podcastul lui Jorge

„Crezi că îți dă knockout Bogdan dacă vă întâlniți?” Cum a răspuns TJ Miles în podcastul lui Jorge

„Crezi că îți dă knockout Bogdan dacă vă întâlniți?” Cum a răspuns TJ Miles în podcastul lui Jorge

TJ Miles și Francisca formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar de ceva timp vorbesc foarte deschis despre relația lor, dar și despre planurile pe care și le-au făcut. Invitați la podcastul lui Jorge, cei doi au răspuns la cele mai neașteptate întrebări din partea moderatorului. 

TJ Miles și  Francisca formează un cuplu de câteva luni. Cei doi au făcut furori cu cele mai recente imagini în care se sărută pasional. Cântărețul nu o scapă din priviri pe Francisca, iar recent i-a făcut o surpriză foarte frumoasă, o vacanță în Grecia. 

Invitați la podcastul lui Jorge, cei doi au povestit că s-au îndrăgostit unul de celălalt în Bali. „Înainte de a merge încolo eram conștienți la ce mergem, să fim serioși. Știam că, dacă o să mergem împreună acolo, va fi un test. Am fost 80% siguri că la asta se va ajunge. Cumva, ai mei erau pregătiți emoțional pentru acest pas, știau că am plecat cu el în Bali, că avem clip...” a povestit Francisca. După aproximativ o lună și jumătate, TJ Miles a fost invitat acasă la familia iubitei lui. Jorge a venit și cu o serie de întrebări mai puțin așteptate: 

„Crezi că îți dă knockout Bogdan dacă vă întâlniți?”, l-a întrebat prezentatorul pe TJ Miles. Bogdan Lățescu este fostul soț al Franciscăi. 
„Nu. Cred că e matur. Cred că n-ar vrea să facă așa ceva. Sincer, n-aș vrea să vorbesc despre asta. Noi ne-am mai întâlnit. Am fost la un eveniment de curând. Eu am o singură frică - frica de Dumnezeu”, a menționat TJ. 
„Fiecare are dreptul să-și refacă viața. El are acum familia lui. Suntem bine”, a adăugat Francisca. 
 
După ce Francisca și TJ Miles și-au confirmat relația, Bogdan Lățescu a făcut câteva declarații în presă: 
 
„Sincer nu prea vreau să comentez mult și să intru în detalii pentru că nu vreau să lovesc în fosta mea soție că nu e frumos. Eu mi-am refăcut viața. Și nu aș vrea să se simtă incomod persoană de lângă mine. Nu era nevoie să anunțe pentru că se știa demult. Ei au încercat o strategie gen că totul a venit de la sine și apropierea s-a întâmplat pe parcurs. Ea avea probleme în carieră, nu în familie, și spera că așa îi va fi mai bine pe plan profesional!”, a declarat luptătorul MMA pentru Ciao.ro
 
 
Se pare că Francisca și TJ Miles au planuri mari. Cântăreața a răspuns DA! la întrebările lui Jorge: „Crezi că o să te ceară în căsătorie TJ Miles în curând? și „Te vezi mămică lângă TJ”? 
 


Sursă foto: Instagram/ TJ Miles, Francisca
Vezi și: 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni