• PRO TV
  • Alexandru Ciucu, devastat după moartea lui Stephan Pelger! Legătura mai puțin știută dintre cei doi

Alexandru Ciucu, devastat după moartea lui Stephan Pelger! Legătura mai puțin știută dintre cei doi

Alexandru Ciucu, devastat după moartea lui Stephan Pelger! Legătura mai puțin știută dintre cei doi

Vestea conform căreia Stephan Pelger s-a stins din viață a luat prin surprindere o țară întreagă! Atât fanii designerului vestimentar, cât și prietenii lui, și-au exprimat sincerele regrete în mediul online, punctând faptul că niciodată nu s-au așteptat la un asemenea gest. 

Stephan Pelger a decis să își pună capăt zilelor joi, 8 iunie 2023, după o luptă cumplită cu depresia. Designerul de modă a vorbit de multe ori despre problemele sale, însă nimeni nu a crezut că va recurge la sinucidere. Imediat după ce anunțul decesului s-a mediatizat, mai multe persoane publice din România și-au exprimat regretul față de pierderea unui nume important din showbiz. 

Unul dintre cei care și-au deschis sufletul după moartea lui Stephan Pelger este Alexandru Ciucu. Deși nu multă lume știe, pe cei doi i-a legat o prietenie strânsă, nu doar o relație de colegialitate. Fostul soț al Alinei Sorescu a mărturisit că, în perioada studiilor desfășurate la Paris, regretatul designer i-a oferit un interviu, care avea să cântărească mult în cariera lui.
 

„Stephan m-a ajutat foarte mult, am terminat un master la Paris și am avut nevoie pentru un examen de un interviu cu un designer român și el a fost foarte drăguț, m-a ajutat foarte mult.

Sunt dat peste cap, nu știu ce să spun. Acum ceva vreme discutam despre afacerile noastre, el îmi spunea, pe vremea aceea, că este foarte dificil, financiar vorbind. Nu spun că acesta ar fi fost un motiv pentru care să se fi întâmplat lucrurile acestea. Nu pot să vă spun dacă își urma sau nu tratamentul pentru depresie.”, a declarat Alexandru Ciucu.

Sursă foto: Stephan Pelger/Instagram, Alexandru Ciucu/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni