• PRO TV
  • Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor! De ce a apărut bărbatul cu plasturi pe față

Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor! De ce a apărut bărbatul cu plasturi pe față

Soțul Danei Roba a ajuns în fața judecătorilor! De ce a apărut bărbatul cu plasturi pe față

Zilele trecute, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns de urgență la spital după ce soțul ei a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap. Femeia a intrat direct în sala de operații, acolo unde medicii au petrecut 9 ore pentru a-i salva viața. Ca printr-un miracol, Dana Roba a supraviețuit, însă acum este în comă și, probabil, va rămâne cu sechele tot restul vieții. 

Daniel Balaciu, bărbatul care a agresat-o și atacat-o cu un ciocan pe Dana Roba, a ajuns astăzi în fața instanței, după ce a primit 30 de zile de arest preventiv. În timp ce fosta iubită a lui Nicolae Guță este în stare extrem de gravă la spital, luptându-se între viață și moarte, fostul ei partener de viață se află în fața judecătorilor, pentru a se stabili care este pedeapsa pe care trebuie să o plătească, după fapta comisă. 

Paparazzi SpyNews l-au surprins pe bărbat intrând în curtea Judecătoriei, cu plasturi pe față. Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare, însă aceeași sursă susține că atât Daniel Balaciu, cât și una dintre fetițele lui ar avea varicelă. Așadar, există o teorie conform căreia agresorul Danei Roba va fi trasferat direct la carantină, pentru a nu contagia și alți oameni cu afecțiunea medicală întâlnită, în general, la copii.

Zilele trecute, Daniel Balaciu ar fi dezvăluit motivul pentru care a ales să o lovească cu bestialitate pe partenera sa. Potrivit CANCAN, gelozia i-ar fi luat mințile bărbatului, iar într-un moment de furie a pus mâna pe un ciocan și a mutilat-o pe Dana Roba. 

Sursă foto: Dana Roba/Instagram, Daniel Balaciu/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni