• PRO TV
  • Titanic se întoarce pe micile ecrane, la scurt timp de la scufundarea submersibilului Titan

Titanic se întoarce pe micile ecrane, la scurt timp de la scufundarea submersibilului Titan

Titanic se întoarce pe micile ecrane, la scurt timp de la scufundarea submersibilului Titan

Capodopera cu 11 premii Oscar a lui James Cameron se întoarce pe micile ecrane și alte dispozitive, la 26 de ani de la lansare. E vorba despre filmul „Titanic”, care va fi disponibil pe o platformă de streaming, de la 1 iulie. Internauții spun că este total lipsit de respect față de pasagerii decedați pe sumbersibilul Titan.

După o mișcare considerată strict comercială, reprezentanții Netflix au anunțat că filmul Titanic va rula din nou în platformă, de la 1 iulie. Mutarea vine la doar câteva zile de la tragedia de pe Titan, submersibilul cu 5 persoane la bord care transporta turiști spre epava pachebotului Titanic.

Cinefilii au criticat anunțul, considerând „lipsită de respect” relansarea filmului. 

Au murit oameni într-un accident tragic la Titanic și acum să valorificăm momentul pentru a aduna spectatori este mai mult decât dezgustător”, a comentat cineva. 

Fanii filmului se bucură doar cu jumătate de gură, în timp ce consideră că momentul ales nu e unul potrivit. Dar nu toată lumea e de părere că este o greșeală. Unii cred că accidentul de pe Titan nu are nicio legătură cu scufundarea Titanicului, în vreme ce alții i-au taxat dur pe toți cei care nu văd o realitate de netăgăduit:

Nu este lipsit de respect. Este un reminder să nu cheltuiți 250.000 de dolari pentru a vedea un cimitir”. Atât a costat un loc rezervat pe Titan, care i-a costat viața pe cei 5  pasageri.

Confom Variety, relansarea filmului Titanic și tragedia de pe Titan s-au suprapus dintr-o coincidență neașteptată. Decizia rulării filmului ar fi fost luată cu mult timp înainte și nu ar fi fost deloc o intenție de a profita de pe urma tragediei.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni