• PRO TV
  • Un miliardar indian și-a construit vilă cu două etaje pe acoperișul unui turn de 122 m

Un miliardar indian și-a construit vilă cu două etaje pe acoperișul unui turn de 122 m

Un miliardar indian și-a construit vilă cu două etaje pe acoperișul unui turn de 122 m

Una dintre cele mai exclusiviste locuințe din lume se află în orașul indian Bengaluru (fost Bengalore), în vârful turnului de lux Kingfisher Towers. Vila cu două etaje a fost construită pentru un miliardar local, după gusturile sale influențate de arhitectura Casei Albe din Washington.

Vila impresionantă, care ocupă 3.716 metri pătrați, este situată la etajele 34 și 35 ale complexului de locuințe de lux Kingfisher Towers. Blocul-turn, dat în folosință în 2018, se ridică la 122 metri deasupra solului și impresionează cu vila construită pe acoperiș.

Întregul complex de locuințe de lux aparține miliardarului indian Vijay Mallya, care are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari. Magnatul, care și-a construit averea din afaceri cu băuturi alcoolice, are investiții masive în agricultură, chimie, inginerie, aviație și tehnologia informației.

El și-a dorit să locuiască la ultimul etaj al clădirii, așa că echipa de ingineri a avut parte de provocarea vieții.

A fost o provocare să construim conacul pe un cantilever (sistem de suspensie care nu are o susținere directă – n. red.) imens la acea înălțime, dar ne-am asigurat că îl construim exact așa cum a fost conceput. Este o structură complexă, iar lucrările de finisare continuă”, a declarat Irfan Razack, președintele Prestige Estates, compania constructoare. Sursa: @sriharikaranth.

Vila de pe acoperiș: piscină infinty și gazon


 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Casa miliardarului indian oferă o priveliște superbă a orașului Bengaluru. Proprietatea, estimată la 20 de milioane de dolari, este dotată cu toate facilitățile de lux de care are nevoie o familie cu mulți bani: heliport, piscină infinity, gazon tuns perfect și două lifturi private. 

Accesul în vilă se face separat de cel folosit de ceilalți rezidenți ai complexului de locuințe.

Deși vila a fost construită pentru el, după planurile de structură ale Casei Albe, miliardarul indian nu a apucat să locuiască în ea. Stabilit în Marea Britanie, Vijay Mallya este căutat de autoritățile indiene pentru infracțiuni financiare. Procedurile de extrădare sunt în derulare, în acest moment.

Fotografii: @sriharikaranth

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni