• PRO TV
  • Primul sezon din serialul „Simbolul pierdut”, după faimoasa serie a lui Dan Brown, disponibil pe VOYO

Primul sezon din serialul „Simbolul pierdut”, după faimoasa serie a lui Dan Brown, disponibil pe VOYO

Primul sezon din serialul „Simbolul pierdut”, după faimoasa serie a lui Dan Brown, disponibil pe VOYO

Ești pasionat de istorie, artă sau simboluri? Vrei să deslușești mistere alături de eroul tău preferat? Atunci serialul ăsta e pentru tine!

VOYO vine cu noi surprize pentru abonați! Primul sezon al serialului „Simbolul pierdut” e disponibil pe VOYO! Fie că ai citit sau nu cărțile lui Dan Brown, acest serial thriller te va ține cu adevărat în suspans.

Bazat pe romanul lui Dan Brown din 2009, serialul spune povestea unui tânăr pe nume Robert Langdon (Ashley Zukerman) care are o sarcină oferită de CIA să rezolve o serie de puzzle-uri atunci când mentorul său, Solomon, (Eddie Izzard) este răpit fără urmă.

Robert Langdon, expertul în simbologie de la Harvard, este faimos pentru felul în care descifrează diferite simboluri și scoate la iveală secrete de neconceput. În momentul în care mentorul său este răpit, tânărul face tot posibilul să rezolve misterul răpirii. În încercările sale de a ajunge la mentorul său, Robert scoate la suprafață o conspirație globală înfiorătoare. 

Ești curios să afli mai multe? Hai pe VOYO să vezi primul sezon din „Simbolul pierdut”

Câștigă un SsangYong Korando! Abonează-te la VOYO și fiecare lună îți aduce o șansă în plus!

Toți cei care se abonează sau prelungesc abonamentul VOYO existent în perioada 5 iunie – 31 august 2023 au șansa să câștige un SsangYong Korando. Pe lângă un cont activ de VOYO, abonații trebuie să se înscrie pe concursvoyo.protv.ro și intră în marea tragere la sorți. Orice lună de abonament VOYO aduce o șansă în plus pentru un SsangYong Korando. Detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

Foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni