• PRO TV
  • Mai puțin de o săptămână până la ultimul mare festival al verii, Analogue Festival

Mai puțin de o săptămână până la ultimul mare festival al verii, Analogue Festival

Mai puțin de o săptămână până la ultimul mare festival al verii, Analogue Festival

Cei care doresc să nu piardă ultima ocazie de distracție de la sfârșitul acestei verii mai pot încă achiziționa abonamente la Analogue Festival, ultimul mare festival de muzică al sezonului estival.

Timp de trei zile, între 25 și 27 august, circa 30.000 de spectatori vor putea asista pe platoul Făget de lângă Mioveni, în mijlocul unui impresionant decor natural, cu poieni și păduri, la concerte ale unor nume de primă mărime din muzica românească și internațională: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Pentru aproape 30 de norocoși, organizatorii au pregătit, în ziua de dinaintea deschiderii festivalului, un concurs cu totul special: o vânătoare de comori care se va desfășura pe spațiul uriaș, de 7 hectare și jumătate, pe care se va desfășura Analogue Festival. Organizatorii promit experiențe dintre cele mai diverse, de la concertele live la ridicări cu balonul cu aer cald, ateliere de creație sau jocuri de societate în aer liber.

Chiar și cei care nu au bilete vor putea încerca experiența unui festival de muzică. În preziua deschiderii, pe 24 august, organizatorii îi așteaptă pe toți curioșii să viziteze festivalul la Ziua Porților Deschise, la care intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

La Analogue Festival va fi câte ceva de văzut sau de făcut pentru oricine: adulți sau tineri, pasionați de muzică sau persoane aflate în căutarea ultimei ocazii de distracție din vara 2023. Sunteți cu toții așteptați la Analogue Festival, în weekendul 25-27 august, pe platoul Făget de lângă Mioveni.

Bilete pe zile, dar și abonamente, găsiți pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni.ț

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR 

Major Partner: Pepsi Strategic 

Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport Sponsori: Delta Invest, Ursus, Vectrum Solutions, Haulotte, Red Bull, CIPCOS Mar Complex, Aperol Spritz, Tanqueray

Parteneri: Cinema Trivale, Vivo, Supernova, Decathlon, Happy Cinema, Florărie TAJ – The secret garden, Cofetăria Maison Alex 

Voyo este parteren media al evenimentului.

Escape into nature. Escape into music.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni