• PRO TV
  • Răspunsul dat de Cristian Popescu Piedone unei bătrâne, care l-a rugat să fie președintele României

Răspunsul dat de Cristian Popescu Piedone unei bătrâne, care l-a rugat să fie președintele României

Răspunsul dat de Cristian Popescu Piedone unei bătrâne, care l-a rugat să fie președintele României

Primarul sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone, se bucură de o mare popularitate pe rețelele sociale. El primește zilnic sute de mesaje din partea românilor, iar mulți îl roagă să candideze pentru funcția de președinte al României. Nu de puține ori, Piedone a fost oprit de cetățeni pe stradă, care i-au sugerat același lucru. Printr-un video, publicat pe TikTok, primarul a făcut un anunț public referitor la acest subiect. 

În imaginile apărute pe rețelele sociale, Cristian Popescu Piedone apare undeva la țară, alături de o bătrânică, îmbrăcată în haine tradiționale. Aceasta îi strânge mâna și îi spune: „Doresc să fiți președintele României!”. În mod neașteptat, primarul i-a explicat de ce nu își dorește această funcție importantă: 

„Ia loc, mamă. Eu îți spun un singur lucru. Dacă ții la mine, dacă țineneți la mine, nu îmi doriți lucrul ăsta. Nu vreau niciodată să fiu președintele României. Eu vreau să rămân  în continuare lângă oameni. Eu sunt om de administrație. Asta nu înseamnă că nu o să vă spun pe cine va trebui să votăm, să fie tot un român adevărat. Eu mă pricep la un lucru și nu pot spune că mă pricep la toate. Dacă de 30 de ani am făcut administrație, în administrație voi rămâne. Dacă vă știu în spate, mergem împreună până la moarte. Nu la președenție. Foarte bine că m-ați întrebat, pentru că trebuia să clarific odată pentru totdeauna lucrul acesta”. 



„Așa că eu, Piedone, soț, tată și bunic ...anunț public: NU AM DE GÂND, NU MI-AM DORIT ȘI NICI NU ÎMI DORESC SĂ CANDIDEZ VREODATĂ LA PREȘEDINȚIA ȚĂRII!;

„Într-o zi... vom avea la cârma țării exact ceea ce merităm!”,
a mai scris Piedone în zona de comentarii pe contul său de TikTok, unde are nu mai puțin 300.000 de urmăritori. 

Oamenii i-au scris apoi zeci de mesaje în care îi mulțumesc pentru implicarea de care dă dovadă. 

„Și dacă tu Piedone nu ne vrei! Să știi că poporul are nevoie de tine și te vrea!”, „Felicitări pentru tot ce faceți! Cu stimă și respect!”, „Când omul ăsta o să fie președinte, eu soția și copiii ne vom întoarce în România. Doar în acest caz”, sunt doar câteva dintre reacții. 


Sursă foto:
captură video TikTok, Facebook/ Cristian Popescu Piedone
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni