• PRO TV
  • (P) Precomandă cartea Chiriașa tăcută de la BOOKZONE

(P) Precomandă cartea Chiriașa tăcută de la BOOKZONE

(P) Precomandă cartea Chiriașa tăcută de la BOOKZONE

Îți plac cărțile thriller, în care acțiunea și suspansul sunt la cote maxime? Atunci sigur o sa te entuziasmeze vestea următoare: poți precomanda cartea Chiriașa tăcută, de Clemence Michallon, de la librăria online BOOKZONE

Cartea va fi livrată începând cu data de 15 septembrie 2023. Este o carte care deși a fost publicată internațional în luna iunie, deja a devenit bestseller și pare că va fi una dintre cele mai bune romane ale anului. Cu siguranță te va încânta și pe tine și vei dori să afli mai multe despre autoare și alte cărți pe care le-a publicat. În continuare, îți vom spune despre ce este vorba în această carte de excepție și de asemenea, îți vom prezenta cele mai interesante informații despre autoare. 

Clemence Michallon este o autoare născută și crescută în Franța, mai exact lângă Paris. A studiat jurnalismul la City University din Londra și a absolvit un master în Jurnalism la Universitatea Columbia. A scris pentru publicația The Independent începând cu anul 2018. Rubricile sale se axau pe relatări despre crime, vedete și literatură. 

Este interesant de menționat faptul că romanul Chiriasa tacuta de pe bookzone.ro este debutul autoarei în genul thriller și, cu toate acestea, se preconizează a fi unul dintre cele mai bune și captivante din ultimii ani. 

„Clémence Michallon a scris, din prima încercare, o carte clasică. Chiriașa tăcută este un roman de investigație îndrăzneț și complet satisfăcător; de-a dreptul unic; o realizare de mare curaj... Ce om cu mintea întreagă s-ar apuca să scrie o carte la persoana întâi, a doua și a treia? Iar apoi, să aibă şi îndemânarea necesară pentru a o duce la bun sfârşit.” JAMES PATTERSON.

Protagonistul acestei cărți este Aidan Thomas, un familist convins. El este foarte muncitor și toată lumea îl îndrăgește în comunitate. Probabil știi genul de om care dă întotdeauna o mână de ajutor oriunde și oricui. Numai că, are un secret întunecat: este criminal în serie. Până acum a ucis opt femei, iar a noua, Rachel, este sechestrată într-o magazie. Lucrurile iau o întorsură diferită când soția lui Aidan moare, iar el și fiica sa de 13 ani sunt obligați să se mute. Atunci, Aidan i-o prezintă fiicei sale pe prizonieră drept o prietenă de familie care va locui cu ei. Având în vedere că trecuseră cinci ani de captivitate, credea că Rachel este prea speriată pentru a evada. 

Între timp, Emily, proprietara unui restaurant începe să fie atrasă de Aidan și ajunge foarte aproape să îi descopere secretul întunecat. Romanul este povestit din perspectiva celor trei personaje feminine: Rache, Cecilia (fiica lui Aidan) și Emily. Astfel, romanul explorează impactul psihologic al crimelor lui Aidan asupra femeilor din viața lui. Este cu siguranță un roman diferit, care te va cutremura și pe care nu vei putea să îl lași din mână până când nu vei afla adevărul. 

Așadar, precomandă această carte și bucură-te de o lectură deosebită!  

Foto: Freepik

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni