• PRO TV
  • Vedeta care și-a făcut apariția la Festivalul de la Veneția în… chiloți flaușați. Actrița a surprins cu look-ul ei

Vedeta care și-a făcut apariția la Festivalul de la Veneția în… chiloți flaușați. Actrița a surprins cu look-ul ei

Vedeta care și-a făcut apariția la Festivalul de la Veneția în… chiloți flaușați. Actrița a surprins cu look-ul ei

Emma Corrin, actrița care a interpretat rolul Prințesei Diana în The Crown, a avut o apariție excentrică la Festivalul de Film de la Veneția. Vedeta britanică a fost imposibil de ignorat în ținuta ei… neobișnuită pentru un astfel de eveniment.

Emma Corrin a vrut să fie sigură că atrage toate privirile la un eveniment de fashion, organizat cu ocazia Festivalului de Film de la Veneția. Actrița și-a făcut apariția într-un outfit Miu Miu, însă lasă senzația că a uitat să își mai pună ceva pe ea. 

Astfel, Emma și-a făcut efectiv apariția într-un cardigan și o pereche de… chilori flaușați, pe care i-a purtat cu un dres pe dedesubt. Și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare și o poșetă chic.

Sursa foto: Getty Images

Fanii Emmei Corrin însă nu au fost luați prin surprindere: aceștia sunt obișnuiți cu aparițiile ei excentrice de pe covorul roșu.

Actrița britanică și-a făcut publică orientarea sexuală, dezvăluind că este “non binară” și preferă ca lumea să i se adreseze cu pronumele neutre de gen. Emma a fost într-o relație cu actorul Remi Maleck.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni