• PRO TV
  • (P) Dansul mirilor: momentul perfect al primei voastre seri ca familie

(P) Dansul mirilor: momentul perfect al primei voastre seri ca familie

(P) Dansul mirilor: momentul perfect al primei voastre seri ca familie

Tu câtă importanță acorzi dansului mirilor? Multe cupluri aleg să danseze la întâmplare primul lor dans împreună ca familie. Da, îl așteaptă, știu că ochii sunt ațintiți asupra lor, vor să impresioneze cu dragostea pe care o transmit și prin legătura specială dintre ei, dar SURPRIZĂ. Chiar dacă se iubesc nespus, prin dans nu reușesc să transmită, pentru că fie se împiedică în timpul dansului, fie nu știu să danseze, fie au ales o melodie la întâmplare.

Dar tu nu faci asta. Tu vrei ca fiecare secundă din acel dans să fie perfectă. Un dans care o să vă transpună într-o lume în care nu existați decât voi doi și nimeni altcineva în jurul vostru. Cum veți face asta? Printr-o coregrafie gândită a dansului mirilor, pe care doar o școală de dans o poate realiza într-un mod la care nu vă așteptați în cadrul unui curs în care să învățați pașii acestui sublim dans.

De ce am nevoie de un curs în care să învăț Dansul mirilor?

Nu știm cât de important îl consideri tu. Nu știm dacă te-ai gândit vreodată să te înscrii la un curs care să te ajute să plutești în seara aceea minunată, în care sunteți doar tu cu el. Dar știm că un curs ca acesta îți oferă ingredientele unei rețete perfecte de dans al mirilor. 

Știi că pentru a prepara o rețetă cu care să-ți surprinzi membrii familiei, chiar și pe tine, ai nevoie de anumite ingrediente, fără de care rezultatul nu va fi cel la care te aștepți. Așa se întâmplă și cu dansul mirilor.

Un curs care să te învețe pas cu pas mișcările perfecte este tot ce îți dorești pentru o seară de vis. Doar un profesionist al dansului știe să vă îndrume pașii astfel încât acel moment să fie așa cum v-ați dorit. Veți alege împreună piesa care ‘’vorbește’’ cel mai bine despre voi, dar și stilul de dans care vi se potrivește. Cu fiecare zi, veți învăța pașii care vă vor purta pe ritmurile voastre preferate.

Poate vă e teamă că dansul nu va ieși cum vă doriți sau că nu vă veți satisface dorința de a transmite emoție care să vă cuprindă pe amândoi într-un dans sublim. Poate nu știți să dansați deloc. Toate aceste gânduri și temeri vor dispărea. Pentru că nu există persoană care nu știe să danseze. Contează cine vă ajută să învățați. 

La Școala de dans, ANIRI Dance, vă puteți înscrie la cursuri dansul mirilor în timpul cărora veți învăța cum să ‘’plutiți’ în ziua cea mare, cum să vă relaxați astfel încât să nu se resimtă în pașii voștri nesiguranță, cum să ‘’vorbească’’ despre voi și cum să devină una dintre cele mai frumoase amintiri pe care o veți avea pe parcursul vostru pe drumul vieții.

Profitați de posibilitatea de a beneficia de o ședință GRATUITĂ la Școala de dans ANIRI Dance, în care veți învăța primii pași ai coregrafiei. 

De ce nu ați aloca doar câteva ore de dans pentru un prim moment sublim împreună ca familie? Ore individuale de dans pe care le puteți adapta programului vostru. 

Sursa foto: freepik/prostooleh

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni