• PRO TV
  • Corey Harrison (Așii amanetului), reținut pentru conducere sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat la poliție

Corey Harrison (Așii amanetului), reținut pentru conducere sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat la poliție

Corey Harrison (Așii amanetului), reținut pentru conducere sub influența alcoolului. Ce s-a întâmplat la poliție

Corey Harrison, fiul lui faimosului Rick Harrison din show-ul „Așii amanetului”, a fost reținut de poliție sub acuzația că ar fi condus băut. Tânărul de 40 de ani, care este asociat cu tatăl lui la magazinul de amanet Gold & Silver Pawn Shop din Las Vegas, a fost tras pe dreapta după ce ar fi condus periculos.

Corey Harrison a fost oprit în trafic la ora 1:00 dimineața, în Las Vegas, în timp ce se întorcea din Minnesota la volanul mașinii sale. Conform acestuia, un ofițer de poliție i-a cerut să iasă din mașină pentru a efectua un test rapid de verificare a capacității de a conduce.

Ofițerul l-a încătușat pe loc, pe motiv că nu a trecut testul, și l-a transportat la o secție de poliție. Conform TMZ, Harrison a solicitat efectuarea unui test de alcoolemie, cu etilotestul, însă susține că aparatul echipajului era stricat.

Ajuns la poliție, oamenii legii au constatat că și al doilea etilotest era stricat, motiv pentru care i-au recoltat probe biologice. 

Tânărul antreprenor, care este acționar al firmei tatălui său, a petrecut 8 ore în arest, înainte de a fi eliberat. Mai mult, polițiștii i-au returnat permisul de conducere și s-au oferit să-l conducă acasă.


Sursa foto: Getty Images
 

Cum explică poliția reținerea lui Corey Harrison

Polițiștii care l-au reținut pe tânărul antreprenor susțin că, în momentul în care acesta a ieșit din mașină, mirosea a alcool și avea ochii roșii. Oamenii legii l-au tras pe dreapta după ce au sesizat că mașina lui a părăsit de câteva ori banda de rulare, ceea ce indica o posibilă încălcare a legislației referitoare la conducerea pe drumurile publice. 

Oamenii legii nu au explicat de ce nu au avut asupra lor un etilotest funcțional și de ce nu exista un asemenea aparat nici la secție. 

Totuși, Corey Harrison a petrecut 8 ore în arestul poliției, până la eliberarea rezultatului analizelor, și a fost nevoit să accepte să fie fotografiat și amprentat, procedură obligatorie la reținerea unor suspecți. 

Corey Harrison este nepotul lui Richard Harrison, „tăticul dur” al indrustriei de amanet, care a murit în iunie 2018. Cu un an înainte de a muri, Richard Harrison și-a dezmoștenit unul dintre cei trei fii.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni