• PRO TV
  • Dragoste pe muchie de cuțit, avanpremieră de gală la Cineplexx Băneasa, pe 26 septembrie

Dragoste pe muchie de cuțit, avanpremieră de gală la Cineplexx Băneasa, pe 26 septembrie

Dragoste pe muchie de cuțit, avanpremieră de gală la Cineplexx Băneasa, pe 26 septembrie

Se anunță o toamnă plină de lansări cinematografice. O nouă serie de filme românești sunt gata să încânte publicul din întreaga țară. De departe unul dintre cele mai așteptate este “Dragoste pe muchie de cuțit”, prima comedie romantico-culinară din România.

Mult așteptatul film, care are în distribuție actori de renume precum Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop, dar și influenceri precum Sînziana Sooper sau Natalia Mateuț, va avea parte de o avanpremieră cu fast pe data de 26 septembrie, începând cu ora 20:00, la Cineplex Băneasa. 

Apoi, pe data de 27 septembrie, Dragoste pe muchie de cuțit va putea fi văzut în cinematografele din toată țara.

Dragoste pe muchie de cuțit este o comedie care îmbină o poveste de dragoste, ura și rivalitatea dintre două familii pentru supremația în bucătărie, având ca armă rețete vechi de sute de ani, păstrate cu sfințenie, din generație în generație și nelipsitul umor care face ca produsul final - filmul - să fie pe gustul tuturor. Pelicula a putut fi vizionată până acum în cadrul unor proiecții speciale realizate în mai multe orașe din România în timpul unor festivaluri culturale sau de film independent, iar reacția publicului a fost pe măsură - au savurat fiecare scenă.

O avanpremieră plină de surprize

În cadrul avanpremierei de gală, participanții vor avea parte de o mulțime de surprize. Vor putea urmări filmul într-o atmosferă inedită și vor afla la finalul poveștii rețeta secretă a uneia dintre cele mai bine păstrate rețete autentice din Transilvania - “ursul de mămăligă” - veche de aproape 1.000 de ani. Rețeta a fost o provocare chiar și pentru echipa filmului, care a trebuit să o prepare ca la carte. 

Tot în cadrul avanpremierei, la finalul proiecției, fanii vor putea adresa întrebări actorilor și echipei de producție a filmului și vor putea afla de la ei cele mai picante detalii de pe platourile de filmare.

Synopsis Dragoste pe muchie de cuțit

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

Filmul Dragoste pe muchie de cuțit este produs de PAPA Pictures și co-producătorii DeMoga Music și Vent D’Est (un fond privat de film din Franța), după scenariul de Salex Iatma și Alex Panc și distribuit de PAPA Pictures. Biletele pentru avanpremiera de gală sunt disponibile aici.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni