• PRO TV
  • Circ total! Cum și-au făcut apariția Kanye West și soția sa la un spectacol de modă

Circ total! Cum și-au făcut apariția Kanye West și soția sa la un spectacol de modă

Circ total! Cum și-au făcut apariția Kanye West și soția sa la un spectacol de modă

Deși se declară “oripilați”, oamenii de abia așteaptă să vadă ce le-a mai trecut prin cap lui Kanye West și soției sale, în materie de vestimentație. Și, oricât ai fi de obișnuit cu ciudățeniile lor, aceștia reușesc să te surprindă de fiecare dată.

Fix așa s-a întâmplat și la cea mai recentă apariție a excentricului cuplu. Kanye și Bianca au fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Londra, acolo unde au admirat noua colecție Mowalola. Cu asemenea ținute, ochii spectatorilor au fost, pe bună dreptate, mai mult în public decât pe podiumul de prezentare.

De mai bine de o lună, Kanye și Bianca îi oripleaza pe eurpeni cu ținutele lor bizare. Mai întâi, i-au șocat pe italieni, apoi pe nemți, iar acum a venit rândul britanicilor.

Bianca Censori și-a făcut apariția într-un fel de costum de baie tricotat, extrem de decupat în partea laterală. Dacă atunci când a făcut proba nu a purtat nimic pe dedesubt, de data asta, în public, a zis să meargă pe ceva mai sigur și a optat pentru o bustieră transparentă.

Pe cât de descoperit a avut trupul, pe atât de acoperit a avut capul! Biancăi de abia i se vedea chipul sub o căciulă uriașă de blană. 

Așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, Kanye West a venit îmbrăcat în negru și cu capul acoperit – practic doar ochii i se puteau vedea, cu greu. 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni