• PRO TV
  • (P) Principalele motive pentru care miniexcavatoarele sunt perfecte pentru construcțiile rezidențiale

(P) Principalele motive pentru care miniexcavatoarele sunt perfecte pentru construcțiile rezidențiale

(P) Principalele motive pentru care miniexcavatoarele sunt perfecte pentru construcțiile rezidențiale

Miniexcavatorul este un echipament de construcții compact, versatil și de-a dreptul surprinzător! Operatorii de utilaje și constructorii descriu miniexcavatorul ca fiind un produs robust și de încredere. Este utilajul ideal pentru săpături, demolări și manipularea materialelor grele pentru că este puternic, rezistent și polivalent.

Miniexcavatorul este recomandarea noastră clară pentru că este genul de echipament care îmbină fiabilitatea cu performanța, fără să vă curețe de bani. Pentru că rolul unui utilaj este să vă aducă profit, nu o gaură în buget. Mai mult decât atât, miniexcavatorul se adaptează unui număr mare de sarcini și poate fi dotat atât cu șenile metalice, cât și din cauciuc. Atât proporțiile șenilelor, cât și întregul design al miniexcavatorului fac din acest utilaj ajutorul potrivit în spații înguste și locuri greu accesibile. Accentul cade pe mobilitate.

Motorul este silențios și emite un grad redus de vibrații, ceea ce îl face să fie foarte apreciat de către operatori. Componentele principale sunt ușor de accesat și, de asemenea, ușor de întreținut. Acest miniexcavator este deosebit de compact, ceea ce înseamnă că este un utilaj ușor de folosit și ușor de transportat, în același timp.

Miniexcavatoarele respectă toate standardele de siguranță și normele în vigoare. Sunt perfect adaptate pentru piața românească și au fost special concepute pentru comercializarea la nivel internațional. Pornind de la cabina care asigură standardul FOPS – structură de protecție împotriva obiectelor externe – și ROPS – structură de protecție în caz de răsturnare –, până la respectarea normelor ISO de vizibilitate în timpul operării.

Elementele suplimentare care protejează operatorul acestui utilaj sunt: centura de siguranță, ciocanul de siguranță pentru spargerea geamurilor în caz de urgență, tija de blocare a mecanismelor de operare, sistemul de blocare a brațului, frâna de mână și procedura de pornire. Nu este loc de compromisuri, atunci când vorbim de siguranță.

Interiorul este spațios și îi oferă operatorului tot ce are nevoie pentru a-și duce misiunea la îndeplinire. Spațiul interior este generos, iar câmpul vizual larg este asigurat de parbrizul de mari dimensiuni. În plus, scaunul este prevăzut cu un sistem performant de atenuare a șocurilor, care îi conferă operatorului un confort sporit. Iar sistemul audio, suportul pentru pahare și lumina ambientală completează experiența plăcută de operare.

Așadar, confortul operatorului nu este deloc neglijat, mai ales pentru că scaunul este ergonomic și permite reglarea în funcție de înălțimea și greutatea utilizatorului, grație sistemului cu suspensie. Designul interior conferă un mediu spațios și are rolul de a reduce oboseala operatorului. Comenzile sunt ușor de folosit și deosebit de practice. Joystick-urile sunt intuitive și atent proporționate, astfel încât sunt facilitate mișcările fine și controlul de precizie.

Operarea miniexcavatorului este o plăcere și datorită comenzilor simple și la obiect. Comutatoarele urmează tiparul standard și sunt ușor de folosit, iar utilajul este prevăzut, de regulă, cu un monitor performant de control. Acesta afișează informații diverse, între care temperatura lichidului de răcire, presiunea uleiului, nivelul combustibilului, orele de lucru, starea motorului, precum și un sistem de avertizare în caz de supraîncălzire.

Costurile de mentenanță sunt reduse, datorită folosirii de componente fiabile. Toate piesele care alcătuiesc un miniexcavator sunt de o reală calitate și vă asigură achiziția unui echipament de încredere. Totodată, accesul la componente și subcomponente, felul în care sunt distribuite și așezate la locul potrivit, fac din aceste utilaje alegerea cea mai inspirată. Iar beneficiul principal este reducerea costurilor cu întreținerea și reparații mai rapide. „Eficiență” este cuvântul de ordine.

Așadar, dacă vreți un utilaj compact, puternic și polivalent, care să vă facă mai productiv și mai profitabil, mizați pe un miniexcavator!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni