• PRO TV
  • Cele mai avansate modele iPhone 15 au ajuns în România! Ce prețuri au noile telefoane de la Apple

Cele mai avansate modele iPhone 15 au ajuns în România! Ce prețuri au noile telefoane de la Apple

Cele mai avansate modele iPhone 15 au ajuns în România! Ce prețuri au noile telefoane de la Apple

Rețeaua iSTYLE, Apple Premium Partner, prezintă noua gamă iPhone 15 și ceasurile Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2 în premieră pe piața din România. Începând din 22 septembrie, ultimele inovații Apple pot fi comandate în cele 15 magazinele iSTYLE din toată țara, dar și online pe istyle.ro. 

În prima parte a anului, iSTYLE a redeschis două dintre locațiile sale din mall-urile AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City sub conceptul de Apple Premium Partner în urma unei investiții de 2 milioane de euro. Transformarea a presupus un design complet nou, similar cu magazinele Apple din întreaga lume.

În istoria iSTYLE, 2023 rămâne anul în care am atins noi standarde pentru clienții noștri devenind singurul Apple Premium Partner din România. Am inclus în strategia de investiții din următorii ani obținerea acestui statut și pentru alte magazine din rețeaua noastră în care să putem oferi experiența de cumpărături specifică Apple Store, prin design, produse și servicii cât mai personalizate. 

În ceea ce privește cel mai important eveniment din industria telefoanelor mobile, invităm utilizatorii și partenerii români de Apple, tot mai interesați să-și extindă interacțiunea cu produsele brandului, să descoperim împreună cele mai avansate modele iPhone 15 și smartwatch care impresionează prin performanțele excepționale în domeniul inovației tehnologice. De altfel, precomenzile au crescut și anul acesta, ca și numărul de produse alocate țării noastre, demonstrând, pe de o parte, satisfacția clienților, iar pe de altă parte interesul acordat pieței românești” a declarat Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.

iSTYLE România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în 2022, cu 39% mai mare decât în anul precedent. 

iPhone 15 vine cu o super cameră foto de 48 de megapixeli, având diafragma cea mai deschisă f/1.6 și permite fotografii uimitoare în condiții de lumină slabă. S-au făcut îmbunătățiri și la nivel de zoom optic, de la 1x la 2x. Cipul de nouă generație A16 Bionic permite utilizarea eficientă a mai multor aplicații simultan, pe un display mult mai luminos în condiții outdoor. O schimbare istorică pentru iPhone este trecerea de la tipul de încărcare Lightning port la USB-C. iPhone 15 și iPhone 15 Plus rămân în continuare prietenoase cu mediul și folosesc materiale reciclate în proporții de peste 75% pentru toate componentele.

În premieră, iPhone 15 Pro este mai rezistent prin combinația dintre titaniu folosit la navele spațiale și cea mai puternică sticlă folosită vreodată într-un smartphone. Pentru cele mai bune performanțe posibile, mai ales în gaming, iPhone a dezvoltat cipul A17 Bionic care este de două ori mai rapid. În același scop, memoria RAM a urcat de la 6 la 8 GB RAM. iPhone 15 Pro permite filmarea 4K cu 60 de cadre pe secundă pentru clipuri de cea mai bună calitate, iar varianta Pro Max folosește un senzor mai mare pentru camera tele și Autofocus 3D. Transferul prin cablu a devenit mult mai rapid prin modul USB 3, cu o viteză de până la 20 de ori mai mare.

Apple Watch 9 aduce schimbări majore în ceea ce privește procesorul care este de două ori mai rapid față de varianta anterioară. Cipul S9 este cu 30% mai eficient și prelungește durata de folosire activă a bateriei până la 18 ore. Utilizatorii se bucură de un display mult mai luminos care ajunge până la 2000 de niți, fiind mai ușoară citirea în condiții de lumină puternică. Față de Seria 8, Siri înțelege comenzile vocale cu 25% mai bine și poate accesa date din aplicația Health.

Apple Watch Ultra 2 vine la rândul său cu un procesor de două ori mai puternic și cu cipul S9 care este cu 30% mai rapid decât varianta anterioară. Ultra 2 vine cu cel mai luminos display dezvoltat de Apple, care ajunge la 3000 de niți. Astfel, permite citirea ecranului mult mai ușor în condiții de lumină puternică. Pasionații de sporturi extreme îl pot utiliza chiar și la 9000 de metri altitudine sau la 500 de metri sub mare. Aplicația încorporată Depth salvează un jurnal al fiecărei sesiuni de scufundări. Față de varianta anterioară, Siri înțelege comenzile vocale cu 25% mai bine și poate accesa acum date din aplicația Health. 

De asemenea, tot din 22 septembrie, în magazinele iSTYLE se găsesc și căștile AirPods Pro generația 2 cu ultimele îmbunătățiri, dar și Apple Watch SE.

Prețul pentru iPhone 15 începe de la 4 699 lei în cazul modelului de 128GB, în timp ce iPhone 15 Plus, 15 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile de la 5 449,99 lei, 5999,98 lei și, respectiv, 7 199,99 lei pentru versiunile de 128GB. Prețul unui Apple Watch Series 9 pleacă de la 2 179,98 lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4 349,99 lei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni