• PRO TV
  • (P) TOP cinci actori îndrăgiți de la Hollywood actori de la Hollywood

(P) TOP cinci actori îndrăgiți de la Hollywood actori de la Hollywood

(P) TOP cinci actori îndrăgiți de la Hollywood actori de la Hollywood

Filmele de la Hollywood sunt printre cele mai apreciate ecranizări la nivel global și cele mai populare printre cinefili și spectatori. Cu toții ați văzut, cel puțin o dată, un film realizat la Hollywood. Producțiile americane sunt uimitoare prin scenarii, acțiune și regie, ceea ce le face să fie vizionate multă vreme de la lansare. 

Evident că actorii sunt cei ce contribuie substanțial la succesul respectivelor realizări cinematografice. Cel mai probabil, vi s-a întâmplat să vă uitați la un film doar pentru că juca actorul favorit, fără ca pelicula respectivă să prezinte prea mult interes. De asemenea, putem spune că fiecare dintre voi aveți o listă a actorilor favoriți. 

Există și publicații de profil care realizează periodic un top al celor mai iubiți actori de la Hollywood, bazat pe votul fanilor. Mai jos avem un astfel de clasament, realizat într-o notă subiectivă.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson este un luptător și actor din Statele Unite. Numele lui de scenă, The Rock, este bine cunoscut printre iubitorii de filme americane. Pe tot parcursul anilor 1990 și începutul anilor 2000, el a fost un bine-cunoscut star WWE. În prezent este printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Pentru a începe o carieră la Hollywood, a părăsit WWE, fiind posesorul a nouă titluri de campion. 

Dwayne Johnson a jucat în filme precum Fast X; Black Adam; Jungle Cruise; Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw; The Fate of the Furious (8) sau Jumanji: The Next Level. A jucat în sute de filme, show-uri de televiziune și seriale.

Vin Diesel

Născut pe 18 iulie 1967, actorul Mark Sinclair este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. Dacă numele de Mark Sinclair nu vă spune nimic, poate Vin Diesel sună mai cunoscut. A ajuns unul dintre cei mai iubiți și bine plătiți actori de la Hollywood pentru personajul Dominic Torreto din filmele Fast & Furious.

Cariera sa la Hollywood a debutat în 1998, când Regizorul Steven Spielberg l-a recrutat pe actorul Vin Diesel pentru un rol mic în filmul de război Saving Private Ryan. Diesel a avut succes și în  comedii precum The Pacifier și Find Me Guilty (2006).

Tom Cruise

Thomas Cruise Mapother IV, un actor și producător american, este cunoscut sub numele de scenă Tom Cruise. Născut pe 3 iulie 1962, Thomas este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume și a câștigat numeroase premii, inclusiv trei Globuri de Aur. În plus, a primit trei nominalizări la premiile Oscar.

Fiind unul dintre cei mai bine plătiți actori din istoria filmului, el a câștigat peste 4 miliarde de dolari în America de Nord și peste 11,1 miliarde de dolari în toată cariera sa de actor.

Tom Cruise a primit rolurile principale în comediile Risky Business și Top Gun. Pentru rolurile sale din dramele Born on the Fourth of July, The Color of Money și Rain Man, a primit recenzii favorabile din partea criticilor de film.

Rain Man este unul dintre primele filme ce cuprinde scene dintr-un cazinou. Mai exact, scenele au fost filmate la Caesars Palace din Las Vegas, recunoscut pentru celebrele slots, care este probabil unul dintre cele mai emblematice cazinouri din lume. În cadrul filmului vedem faimoasa scenă în care, prin tehnica numărării cărților, actorii principali din film reușesc să câștige 86 de mii de dolari la Blackjack. 

Johnny Depp

John Christopher Depp II, cunoscut sub numele de scenă Johnny Depp, este un actor și muzician american cunoscut pentru preferințele sale extinse și excentrice pentru filme. Mulți dintre voi probabil îl cunoașteți din filmele Pirații din Caraibe, Transcendence, Rango, Don Juan DeMarco și multe altele.

Leonardo Dicaprio

Actorul american Leonardo Wilhelm DiCaprio, cunoscut sub numele de scenă Leonardo DiCaprio, s-a născut la Los Angeles, California, pe 11 noiembrie 1974. Este un cunoscut actor și producător din Statele Unite. Când avea cinci ani, Leonardo DiCaprio și-a făcut debutul actoricesc în emisiunea pentru copii Romper Room. DiCaprio și-a făcut debutul pe marele ecran în filmul de groază Critters 3.

Decizia ONJN nr.860/28.04.2016, Licenta: L2160797Y000396

Foto: pixabay.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni